Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Wat moet ik doen als het afleveradres moeilijk bereikbaar is?

De chauffeur probeert altijd uw graszoden af te leveren op de gewenste locatie. De bezorging gebeurt doorgaans met een grote vrachtauto (oplegger 18 m1), in steden is dit vaak een bakwagen (11 m1). Als er in uw straat moeilijk te navigeren is met een grote vrachtauto, vragen we u dit van tevoren aan te geven via het opmerkingenveld voor de transporteur, telefonisch of per email aan ons kenbaar te maken.

Vanwege risico om vast te komen te zitten zullen onze transporteurs meestal niet over onverharde wegen rijden. In zeer uitzonderlijke gevallen, wanneer de transporteur niet bij u voor de deur kan komen, zal hij uw levering zo dicht mogelijk bij het losadres moeten neerzetten.

Powered by BetterDocs


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/graszkdev/domains/dev.graszodenkopen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren