Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Hoe kan ik graszoden bestellen?

U bestelt uw graszoden in 3 stappen.

  1. Vul in de berekeningsmodule het gewenste aantal vierkante meters, uw postcode en het type graszoden in. Kies uit afhalen of bezorgen en eventuele voor aanlegbemesting. Druk op knop ‘Bereken’.
  2. U ziet direct de prijs van de graszoden en eventuele de prijs van bezorging en bemesting. Druk op de knop ‘Bestelling plaatsen’ om de verdere bestelgegevens in te voeren.
  3. Nadat u de verdere bestelgegevens zoals leverdatum, het eventuele bezorgadres en betaalwijze heeft ingevuld, drukt u op de knop ‘ Direct bestellen’. Heeft u gekozen voor iDEAL, dan wordt u omgeleid naar uw bankomgeving om te betalen. De bestelling is nu afgerond.

Powered by BetterDocs


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/graszkdev/domains/dev.graszodenkopen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren