Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Bloemetjes in het gras

Gras bestaat meestal uit verschillende grassoorten. Veel gebruikte soorten zijn Engels raai, roodzwenk en veldbeemd. Vanaf eind mei heeft gras van nature de drang om te gaan bloeien. Gras dat bloeit, stopt zijn energie niet meer in de groei van blad en stengel maar in het zaad. Het bloeien van gras ziet er uit als pluimpjes in het gras. Gras dat niet bloeit bestaat niet. Gras dient zich namelijk voor te planten en dit doen ze door te gaan bloeien. Hierdoor ontstaat graszaad. Wij begrijpen dat u dit minder mooi vindt. Echter wanneer u het gras regelmatig maait dan heeft het gras bijna geen kans om zo lang te worden dat het gaat bloeien.

Powered by BetterDocs


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/graszkdev/domains/dev.graszodenkopen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren