Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Hoe bezorgen jullie?

Wij bezorgen graszoden op een pallet van 120 bij 100 cm, waarop maximaal 60-75 m² kan. Kleine zendingen worden vaak met een bakwagen geleverd, deze vrachtwagen is meestal zo’n 11 meter lang. Hierdoor kunnen wij in bijna alle woonwijken bezorgen. De graszoden lossen we met een elektrische palletwagen, deze is smaller dan de pallet zelf. Om te lossen heeft deze palletwagen een verharde ondergrond nodig zoals straatwerk of asfalt. Een losse ondergrond als grind lukt niet. Grotere zendingen of grote pallets worden met een standaard vrachtwagen van 18 meter bezorgt en gelost met een kooiaap (meeneem heftruck).

Powered by BetterDocs


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/graszkdev/domains/dev.graszodenkopen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren