Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Is een tijdslevering mogelijk?

Het is mogelijk om via ons bestelproces een tijdslevering aan te geven. Veel gebruikte tijdsleveringen zijn, voor 13.00 uur, voor 10.00 uur of voor 9.00 uur. Onze transporteurs berekenen extra kosten voor een tijdslevering, zij kunnen namelijk niet altijd hun optimale route meer rijden. De aanvullende kosten worden via de calculator aangegeven en berekend. 

Mocht u een tijdslevering hebben afgesproken en onverhoopt lukt het de transporteur niet om op tijd bij u te zijn dan kan u ons een email sturen waarin u dit aangeeft. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk controleren en waar nodig de kosten van de tijdslevering aan u retourneren. 

Let op! Wij zijn nimmer aansprakelijk voor gevolg schade door een te late levering.

Helaas is dat niet mogelijk. Als u plannen heeft om op die gewenste dag ’s ochtends te beginnen met leggen, dan adviseren wij u om de graszoden een dag eerder te laten bezorgen. Om teleurstellingen te voorkomen kunnen wij geen uitspraken doen over de tijdstip van levering. Het transportbedrijf zal vanzelfsprekend een zo efficiënt mogelijke route gaan rijden, maar is ook afhankelijk van de drukte op de weg.

Powered by BetterDocs


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/graszkdev/domains/dev.graszodenkopen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren