Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Graszoden bij een tuincentrum kopen of direct bij de teler?

Graszoden kan je kopen bij een plaatselijk tuincentrum zoals Gamma, Welkoop, Intratuin, Groenrijk, Praxis, Tuinland en Karwei, maar waar krijgen zij de graszoden vandaan? Die graszoden worden eveneens geteeld en geleverd door graszoden bedrijven. Ook wij leveren aan tuincentra, doordat zij een tussenstation zijn is het gras dat u daar ophaalt altijd minder vers dan rechtstreeks van het land.

Waar kan ik graszoden kopen #

Graszoden kan u het makkelijkst online rechtstreeks bij de teler kopen. U kan dan namelijk precies aangeven wanneer u de graszoden wilt komen afhalen of wanneer u ze geleverd wilt hebben.
Als u graszoden via een tuincentrum wilt kopen dan bent u vaak overgeleverd aan de afhaaldagen die het tuincentrum aangeeft. Bovendien moeten ze voldoende afhaalopdrachten hebben voordat ze u de graszoden op die dag kunnen toezeggen.

Eenvoudig rechtstreeks bij de teler bestellen #

Het rechtsreeks bij de teler ophalen van uw graszoden is naast dat het gras verser is ook voordeliger en sneller. De meeste mensen kiezen er echter voor om de graszoden niet af te halen maar makkelijk aan huis te laten leveren. Als u voor 15.00 uur besteld kan het gras de volgende leverdag al worden bezorgd. U kan bij ons eenvoudig de graszoden online bestellen. Op die manier hoeft u geen aanhanger te regelen, bent u niet de tijd kwijt om de zoden op te halen en kan u gelijk beginnen.

Powered by BetterDocs


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/graszkdev/domains/dev.graszodenkopen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren