Vóór 13.00 besteld, in 1 werkdag bezorgd!
Levering door héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9+
Bereken direct uw prijs
Bent u een hovenier? Bekijk dan hier uw mogelijkheden

Graszoden met of zonder netten?

Bij veel leveranciers zie je op de site staan dat zij graszoden met of zonder (biologische) netten leveren. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? En waarom zou je wel of niet voor netten in de graszoden kiezen? In onderstaande video leggen we het uit.

Graszoden met netting #

Door graszoden van netting te voorzien wordt de zode steviger bij elkaar gehouden. Voor de teler is dat interessant omdat deze dan al eerder kan oogsten. Voor de klant hangen er echter een aantal nadelen aan. Zeker als de netting niet biologisch oplosbaar is kan het in de toekomst problemen geven met spelende kinderen, huisdieren of tijdens het verticuteren.

Graszoden zonder netting #

Onze graszoden bevatten geen netten. Doordat het gras al volwassener is worden de zoden op een natuurlijke manier bij elkaar gehouden en zijn deze eenvoudig te leggen. Doordat er geen netten in de grond verwerkt zijn zal dat u nooit problemen opleveren bij het gebruik van uw grasmat.

Powered by BetterDocs


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/graszkdev/domains/dev.graszodenkopen.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren