Graszoden winkel

Wij bieden graszoden aan met het juiste advies erbij. Sinds jaar en dag verkopen  we graszoden van de hoogste kwaliteit. Groen, duurzaam en makkelijk te leggen dankzij onze manier van kweken. Onze graszoden bestaat uit drie soorten gras, die samen een stevige en gezonde groene grasmat vormen. Veldbeemd, roodzwenk en Engels raaigras. Of er nou kinderen op spelen, of dat het gras alleen voor verfraaiing van uw tuin dient: gras van GraszodenKopen.nl blijft altijd een prachtige grasmat.

Bij ons in de graszoden winkel kunt u terecht als u een gazon wilt zodat uw kinderen er lekker op kunnen spelen. Dit wordt ook wel speelgazon genoemd. Het is kindvriendelijk, wat wil zeggen dat het sterke graszoden zijn die niet snel beschadigd raken. Dit komt door de hogere dichtheid van onze graszoden. Vele klanten zijn u voorgegaan door hun graszoden bij ons aan te schaffen.

Uw online graszoden winkel

Vervolgens kun je altijd ook nog graszoden kopen om een siergazon te creëren. De grootste reden dat mensen overstappen naar graszoden is omdat het de tuin veel mooier maakt. Vooral tijdens de zomerse dagen komt dit van pas.

Bent u op zoek naar graszoden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor prijs en kwaliteit dat gepaard gaat met uitgebreid advies over het onderhouden ervan.

Uw gras wordt na het steken direct op pallets op de vrachtwagen gelegd, zodat dat er geen beschadiging of uitdroging op kan treden. Na de levering kunt u vervolgens meteen uw gras leggen, als u de goede voorbereidingen treft. Kijk hiervoor onder het kopje ‘Zelf graszoden leggen’. Onze zoden worden zowel met als zonder bewapening gekweekt, en zijn stevig van zichzelf. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op!