Graszoden kopen in Zuidhorn

Als u een mooie natuurlijk gazon in gedachten heeft kunt u vlot en eenvoudig graszoden kopen in de Groningse plaats Zuidhorn. Het dorp Zuidhorn heeft veel groen en mooie landelijke woningen samen met historische panden en villa’s. Ook het dorpsgezicht steekt mooi uit tegen het groen van bossen, sloten en weilanden. Zomers staat alles in groei en bloei. Zo kan ook uw gazon in groei en bloei staan door graszoden te kopen in Zuidhorn. Graszoden kopen in het pittoreske dorp dat aan het spoor ligt zorgt voor een groene tuin, die net als andere tuinen mooi aansluit bij een stuk natuur. U kunt de graszoden zowel afhalen op de locatie of laten bezorgen. U kunt ze zelf heel eenvoudig uitrollen. De graszoden zullen wortels maken in de aarde als ondergrond en zullen samen een grasveld vormen. Graszoden kunnen dus makkelijk met de hand worden gelegd. Graszoden kopen zorgt voor harmonie tussen al het groen. De graszoden zullen in het voorjaar weer volop in bloei staan. Ook krijgt en met een mooi gazon allerlei dierenvrienden in uw tuin te gast. Meer informatie over graszoden kopen kunt u bekijken op de website. 

Wijken in Zuidhorn

De Oostergast wijk heeft diverse mooie Orion woningen als landelijke nieuwbouwprojecten in Zuidhorn. Deze woningen liggen op ruime kavels waar een landelijke tuin met groen gazon, die uiteraard niet mag ontbreken. De wijk ligt slechts op 9 minuten rijden met de trein vanaf Groningen stad. Ondanks de dorpse uitstraling liggen de nieuwbouw woningen dichtbij diverse winkels. De meest noodzakelijke winkels zult u dus dicht bij de hand vinden. Ook is er een brede school waar kinderen uit de wijk heen kunnen. De wijk ligt dicht bij het treinstation. Graszoden kopen voor de Oostergast is zeker een aanrader als u uw tuin wilt versieren met groen.

Natuur in Zuidhorn 

Zuidhorn ligt in een landelijke omgeving. U kunt diverse activiteiten en accommodaties vinden in de natuur van het dorp. Zo zijn er Bed & Breakfast accommodaties. De Hayema heerd is zo een accommodatie waar het boerenleven van oudsher tot leven komt. U kunt hier schapen drijven en op een boeren strobed slapen in deze B&B. Het stro kasteel in de Hayema Heerd heeft namelijk een heerlijk zacht hemel bed van stro gemaakt. Ook kunt u zo uniek als wat zelfs in een echte huifkar overnachten bij deze B&B. U kunt zomers diverse watersporten beoefenen op het water van gemeente Westerkwartier als surfen, jetskiën en suppen. Ook zijn er mooie wandel en fietsroutes in de omgeving.

Bezienswaardigheden in Zuidhorn en omgeving

Er is een enorme sluis waar water werd afgevoerd via een dam. Deze sluis wordt ook wel de “Poort van Groningen” genoemd. Dit proces stopte in 1877. Nu is het een monument om te bezichtigen. Vroeger hield deze sluis overstromingen tegen omdat het zeewater steeds hoger werd en diverse dorpen onder water dreigde te zetten. Ook zijn er diverse monumentale panden als kerken en molens in de omgeving. Niet ver van Zuidhorn is familiepark met landgoed Nienoord wat zowel pretpark is als museum in landbouwwerktuigen van vroeger. Ook zijn er vele activiteiten die voor jong en oud worden georganiseerd. Vanuit Zuidhorn kunt u gemakkelijk een dagje Groningen plannen en dan de AA-kerk, Martinitoren en vismarkt bezoeken. Tevens mag het Groninger museum niet ontbreken met haar vernieuwende tentoonstellingen. Het museum is de blikvanger van de stad met haar bijzondere architectuur. Deze is in een minuut over een brug te bereiken vanaf Groningen centraal. Zomers zijn er ook rondvaarten door de stad. 

Klantervaringen in Zuidhorn

Klantervaring van Reinder steenbergen uit ZUIDHORN

“Top”

Goede service en nazorg

Reinder steenbergen - ZUIDHORN - 2020-04-16
Klantervaring van Arnold uit Zuidhorn

“Prima transport, en goede graszoden ”

Graszoden zoals graszoden horen te zijn, zonder onkruid en goed stevig.

Arnold - Zuidhorn - 2020-05-09

Graszoden bezorgen Zuidhorn

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zuidhorn en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zuidhorn

Veelgestelde vragen in Zuidhorn

Hoe snel kunnen graszoden in Zuidhorn geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zuidhorn?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.