Graszoden kopen in Zoutkamp

Zoutkamp is een een dorp in de provincie Groningen. Graszoden kopen in Zoutkamp zorgt voor een mooie groene tuin om de woning. U beleeft volledige natuur waarbij u als u graszoden via de website besteld, kunt genieten van de zon in een groene tuin. Graszoden kopen in het pittoreske Groningse dorp geven een groen gazon dat u zelf eenvoudig aan kunt leggen in uw tuin. Graszoden kunt u kopen en laten leveren bij u thuis, maar ook ophalen bij onze locatie. De graszoden vormen een perfecte match met de natuur in de omgeving Zoutkamp. Het gebied heeft veel weilanden, wateren en bossen. Graszoden Zoutkamp kopen zorgt voor een extra toevoeging in uw achtertuin. Graszoden zijn bestendig tegen slecht weer en gaan dus alle jaargetijden mee. Uiteraard bloeit het gras in het voorjaar weer op zodat u in de achtertuin gebruik kunt maken van het gras. Denk aan voetballen, trampoline springen op het grasveld of in het zonnetje liggen in Zoutkamp. Meer informatie over de graszoden vindt u hier op de website. 

Wijken in Zoutkamp

Het Reitdiep ligt aan de haven van zoutkamp nabij het centrum. Hier zijn mooie huizen waarbij een gras gazon heel mooi tot zijn recht komt aan het water in het dorp. Het dorp wat een geschiedenis in de zoutwinning heeft, ligt aan het water in de Groningse weilanden. Aan het Reitdiep en in het centrum zijn historische panden en oude visserswoningen in Zoutkamp. Door graszoden te kopen kunt u een mooi speelveld als gazon aanleggen voor de kinderen om in de achtertuin te spelen. Zo is er veel groen te vinden in het van oudsher vissersdorp. Graszoden kunt u kopen voor de achtertuin voor een nieuwbouw woning in Zoutkamp. Denk aan een mooie kavel die nog helemaal blanco is. Een tuinontwerp met gazon voor openheid in de tuin mag hierbij niet ontbreken.

Natuur in Zoutkamp

Zoutkamp beschikt over recreatiegebied in het Lauwersmeer “Achter de dijk”. Hier zijn veel weilanden en natuurwateren te vinden. Zomers kan worden gezwommen in deze recreatieve natuurwateren. Ook zijn er vakantiewoningen in de omgeving. Uiteraard kunt u ook voor een mooie wandeling gaan in het natuurgebied dicht bij de kust. In dit natuurgebied kunt u tevens lekker zonnebaden in op zwoele zomeravonden van muziekoptredens genieten in alle rust van de natuur. Ook is er een bos met een wandelroute vanuit de jachthaven over het schelpenpad. Er zijn wat vondsten uit WO II te vinden aan deze route, de zogeheten schuttersputten. Ook is er rondje lauwersmeer, een 43 km lange wandelroute met veel interessante gebieden en bezienswaardigheden. Ook dit is via het water met een boot te bereiken. Ook nationaal park Lauwersmeer is een mooie wandeling waard. Diverse connecties met de Waddenzee zijn aangetoond in het meer door bepaalde vissen die erin leven. Het park is zo een 2000 hectare groot. Hier treft u veel ganzen aan die hier tevens hun overwinteringsplaats hebben op hun trektocht. Het meer is vrij ondiep. 

Bezienswaardigheden in Zoutkamp

In het dijkgebied vindt u een sluiswachterswoning dat is vernieuwd. De woning heet de “batterij” en diende vroeger als een batterij aan kanonnen voor de woning op de dijk. De woning verdedigde het gebied en de schans. Dit is een historisch monument en tevens het aangezicht van Zoutkamp. Verder zijn er diverse monumenten, visserijmusea en oude visserswoningen.

Klantervaringen in Zoutkamp

Klantervaring van Reinder steenbergen uit ZUIDHORN

“Top”

Goede service en nazorg

Reinder steenbergen - ZUIDHORN - 2020-04-16
Klantervaring van Arnold uit Zuidhorn

“Prima transport, en goede graszoden ”

Graszoden zoals graszoden horen te zijn, zonder onkruid en goed stevig.

Arnold - Zuidhorn - 2020-05-09

Graszoden bezorgen Zoutkamp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zoutkamp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zoutkamp

Veelgestelde vragen in Zoutkamp

Hoe snel kunnen graszoden in Zoutkamp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zoutkamp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.