Graszoden kopen in Zevenbergen

Zevenbergen is een stad in de provincie Noord-Brabant en heeft ruim 14.000 inwoners. Voorheen was Zevenbergen een zelfstandige gemeente, maar sinds 1998 hoort het samen met drie andere steden tot de gemeente Moerdijk. Daarvan is Zevenbergen de hoofdplaats. In het gebied rondom Zevenbergen is veel veenlandschap te vinden, waardoor de natuur altijd mooi in bloei heeft kunnen staan. Er is dus veel groen te vinden in Zevenbergen, zowel in de buitenwijken als in het centrum. De gemeente probeert het groene karakter op peil te houden door veel extra bomen en struikgewas te planten. Wij hebben de gemeente Moerdijk al regelmatig geholpen door het aanleggen van graszoden en gazonnen door heel Zevenbergen.

Roode Vaart Zevenbergen

In Zevenbergen zult u naast een hoop groen ook veel water vinden. De Roode Vaart is een rivier die in twee delen is opgesplitst en uitmondt in Zevenbergen. Dit zorgt voor een hoop flora en fauna rondom het water heen, wat het vooral voor fietsers een mooie routes maakt. Langs het water komt u allerlei verschillende vogelsoorten tegen en op het water zelf wordt in de zomermaanden veel gebruik gemaakt van pleziervaart. Een niet te missen bezienswaardigheid als u in zich in Zevenbergen bevindt!

Overige natuurgebieden in Zevenbergen

Zevenbergen heeft een grote stadskern waar alle belangrijke voorzieningen te vinden zijn. Maar Zevenbergen heeft ook een prachtige kant die ze u graag wilt laten zien. Langs de gehele rand van Zevenbergen vindt u mooie wandel- en fietsroutes die u langs volle begroeide veengrond leidt. De ene plek is nog groener en mooier dan de andere. Er zijn dan ook verschillende routes uitgestippeld door de gemeente van Zevenbergen die u langs allerlei waardevolle natuurgebieden brengen. De routes zijn populair onder natuurliefhebbers en mensen die de rust op willen zoeken. Met andere woorden, er zijn genoeg voorzieningen om u het beste van Zevenbergen te laten aanschouwen!

Project De Kasteelpoort

Zevenbergen zet vol in op het realiseren van groene nieuwbouwwoningen. Project De Kasteelpoort is hier het perfecte voorbeeld van, aangezien het in de buurt van het centrum ligt, maar met alle rust en duurzaamheid van deze tijd. Het gaat hierbij om vier verschillende appartementen met elk een viertal kamers en 171m in oppervlakte met ieder een eigen balkon. Ook is het gebouw voorzien van een lift en parkeerplaats. In de omliggende omgeving zijn allerlei terrasjes, restaurants en overige winkels te vinden. Daarnaast is de wijk in goede verbinding met het openbaar vervoer en zijn er allerlei toepassingen uitgevoerd waardoor de wijk groener wordt. Denk hierbij aan het planten van extra bomen en struikgewas en het aanleggen van grasveldjes.

Klantervaringen in Zevenbergen

Klantervaring van Wilfred uit Klundert

“Goede en snelle levering”

Gemakkelijke website om te bestellen. Duidelijke uitleg met documentatie. Snelle levering. Gras ligt er netjes bij. nu veel water geven en ik kan er weer jaren van gaan genieten.

Wilfred - Klundert - 2020-05-19
Klantervaring van Leo uit Wagenberg

“Top”

Overzichtelijke website, duidelijke uitleg en eenvoudige bestelprocedure Kwaliteit van de stipt volgens afspraak geleverde graszoden was uitstekend.

Leo - Wagenberg - 2020-03-20

Graszoden bezorgen Zevenbergen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zevenbergen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zevenbergen

Veelgestelde vragen in Zevenbergen

Hoe snel kunnen graszoden in Zevenbergen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zevenbergen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.