Graszoden kopen in Zevenaar

Zevenaar is een stad in de provincie Gelderland. De stad heeft ruim 25.000 inwoners en valt onder de gemeente Liemers. Zevenaar ligt tegen de Duitse grens aan, wat absoluut af te zien is aan het landschap. Je komt er naast het stedelijke klimaat een hoop mooie natuur tegen, zoals heidevelden, weilanden en beboste gebieden. Al dit groen moet onderhouden worden, en daar komen wij om de hoek kijken. Wij bieden graszoden aan op maat voor u gemaakt. U kunt bij ons graszoden bestellen via de website en uw gewenste oppervlakte aangeven. Vervolgens handelen wij de bestelling verder af en komen we de graszoden zo snel mogelijk bij u aanleggen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website.

Botanische Bomentuin Gimbornhof

In een stad is puur natuur niet altijd rijkelijk aanwezig, maar daar zorgen locaties als de Botanische Bomentuin Gimbornhof wel voor. Het gebied is zeer dichtbebost en mooi groen in de juiste maanden van het jaar. Fotografen komen er graag om mooie foto’s te maken wanneer de zon gunstig staat en de lichtstralen door het bladerdak heen schitteren. De tuin is rijk aan een heel arsenaal aan boomsoorten, waar men altijd welkom is om een kijkje te komen nemen. Het is niet enorm groot in oppervlakte, maar zeker de moeite waard om te bezichtigen als u toch in de buurt bent.

Nieuwbouwproject De Stede

In Zevenaar worden op het moment op veel verschillende plekken nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De stad wordt echter steeds bekender, dus daar hoort een groei aan woningen bij. De projectleiders omschrijven dit project zelf als ‘een groen tuindorp in Groot Holthuizen’. De woningen komen dan ook in een rustig gebied te liggen met veel ruimte en natuur om u heen. De buurt gaat vol zitten met speelplaatsen, grasvelden en groenzones. Het gaat hierbij om 40 woningen waarvan er op het moment al een gedeelte beschikbaar is. Wees er dus snel bij.

Woonpark Bat

Net buiten het centrum van Zevenaar gaat binnenkort weer nieuwbouw verschijnen: Woonpark Bat. Nabij de gerestaureerde fabrieksgebouwen van British American Tabacco zal dienen als locatie voor dit project. In totaal komen er 46 woningen beschikbaar, waarvan onder andere tussenwoningen, hoekhuizen en vrijstaande huizen. Het gaat hierbij om moderne appartementen net buiten de binnenstad en dus meer in de landelijke sfeer. Mocht u interesse hebben in een woning in Zevenaar, dan kunnen wij voor u een droomtuin maken. Altijd al gedroomd van een prachtig, groen gazon? Wij komen deze graszoden graag bij u afleveren en leggen! Voor meer informatie hierover bekijkt u onze website.

Klantervaringen in Zevenaar

Klantervaring van Rita uit Zevenaar

“Geweldige kwaliteit”

110m2 graszoden op vrijdagmiddag gebracht. Zaterdagmorgen gaan leggen en wat ziet ons gazon er geweldig uit. Super kwaliteit graszoden met geen enkele slechte zoden er tussen

Rita - Zevenaar - 2020-04-25
Klantervaring van André claassen uit Zevenaar

“Super snel geleverd, prima gras”

Was ff stress of 't gras op tijd geleverd kon worden, maar maandags tegen vier uur besteld en woensdags rond half 1 bezorgd. 8 uurtjes later lag alles er in

André claassen - Zevenaar - 2020-04-27

Graszoden bezorgen Zevenaar

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zevenaar en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zevenaar

Veelgestelde vragen in Zevenaar

Hoe snel kunnen graszoden in Zevenaar geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zevenaar?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.