Graszoden kopen in Zelhem

Als u zich thuis voelt in Zelhem en een woning in de omgeving wilt kopen, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Kiest u voor bestaande bouw, dan zult u genoegen moeten nemen met een aantal vaststaande zaken en kunt u hoogstens uw eigen draai geven aan de inrichting van uw interieur en uw tuin.

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt u echter de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken op het gehele uiteindelijke ontwerp van zowel de tuin als uw huis.

Gemeente Doetinchem

Uw eigen huis ontwerpen en bouwen, geeft een speciaal gevoel bij het realiseren van het droomhuis niet ver van Zelhem verwijderd.

Niet alleen bent u bij een nieuwbouwwoning de allereerste bewoner, maar u kunt ook al uw eigen inzichten en wensen aan bod laten komen.

Door het veelvuldige thuiswerken, dat ook in de toekomst grotendeels zal blijven, is het creëren van een huis met de mogelijkheid om vanuit huis te werken een mogelijkheid. Ook een bedrijf aan huis is daarbij niet ondenkbaar.

U kunt een kavel kopen en de grond rondom uw te bouwen huis voorzien van graszoden. Deze graszoden kunt u bij ons kopen en zelf eenvoudig leggen.

Omgeven door natuur

Graszoden kopen voor uw tuin past ook heel goed in de vormgeving van de wijk waar uw huis in zal komen te staan. Omgeven door vele lindes zal de wijk aan de oost- en zuidkant van het Veemarktterrein grenzen aan een wijk genaamd De Pas. Hier zult u een hoge kwaliteit van leven ervaren en een prettige sfeer, net als in Zelhem. Royaal wonen in een groene omgeving, die het kopen van graszoden tot een goede investering maakt.

In de nabijheid van Zelhem ervaart u in Doetinchem het gemak van de vele faciliteiten die in uw wijk worden gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan de noodzakelijke winkels, het station en zelfs een bioscoop.

Met nog geen zeven kilometer aan afstand tussen Zelhem en Doetinchem kunt u beide plaatsen uitvoerig gaan verkennen, zodra uw woning is ingericht en uw tuin is voorzien van graszoden.

U hoeft de graszoden overigens niet in Zelhem te kopen, dat kunt u gewoon bij ons doen. Wij kunnen de graszoden op uw nieuwe woonadres afleveren. Gaat uw voorkeur uit naar het ophalen van de zoden, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Klantervaringen in Zelhem

Klantervaring van Bennie plant uit Zelhem

“Super tevreden !”

Snelle levering, duidelijke site, voordelige prijs en mooi gras !!

Bennie plant - Zelhem - 2019-10-31
Klantervaring van Tim aagten uit Silvolde

“uitmundent”

super snelle afhandeling van factuur tot aan levering..snel en de chauffeur was zeer vriendelijk en dacht goed mee waar die de gazonzoden zou neer zetten ivm met sjouwen.. top

Tim aagten - Silvolde - 2020-09-02

Graszoden bezorgen Zelhem

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zelhem en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zelhem

Veelgestelde vragen in Zelhem

Hoe snel kunnen graszoden in Zelhem geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zelhem?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.