Graszoden kopen in Zandvoort

Zandvoort kennen we natuurlijk van het meest prominente racecircuit van het land: Circuit Park Zandvoort. De plaats is zowel een gemeente als een stad gelegen in de provincie Noord-Holland. En wordt beschouwd als een van de grootste badplaatsen van het land. De lange zandstranden en kustduinen trekken tijdens de warme zomermaanden toeristen uit binnen- en buitenland. Wilt u graag dat uw achtertuin net zo veel bekijks hebben als de stranden en promenade, kies dan voor graszoden van uitmuntende kwaliteit van Graszodenkopen.nl

De geschiedenis van Zandvoort

De stad Zandvoort dateert helemaal uit 1100. Het stond toen bekend als Sandevoerde (“Zand” en “Voerde”, wat doorwaadbare plaats betekent). De stad werd tot 1722 bestuurd door de heren van Brederode. Gedurende een groot deel van de geschiedenis van Zandvoort was de visserij een prominent onderdeel van de lokale economie. De eerste badplaats werd officieel ingehuldigd in 1828. Na de inauguratie begonnen toeristen massaal naar Zandvoort te trekken. Elisabeth van Beieren was een beroemde bezoeker die in 1884 en 1885 tijd in Zandvoort doorbracht.Zandvoort werd tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar beschadigd. Op 23 mei 1942 werd de toegang tot het strand verboden en een paar maanden later werd de stad geëvacueerd. Straten en resorts werden gesloopt om de Atlantikwall te bouwen. Toen de oorlog voorbij was, bloeide de stad op. Het Circuit Park Zandvoort werd gebouwd in 1948, waar jarenlang de Nederlandse Grand Prix werd gehouden. Tegenwoordig is het dorp nog steeds een grote badplaats in Nederland en is graszoden kopen voor uw tuin zeker geen verkeerd idee. Meer dan de helft van de bevolking van het dorp is werkzaam in de toeristenindustrie. Na een lange werkdag is het dan wel zo fijn dat u even helemaal tot rust kunt komen op uw eigen graszoden.

De perfecte woonplaats voor actievelingen

Woont u in Zandvoort, dan bent u binnen no-time op het strand. Op het sportstrand kunnen bezoekers genieten van kitesurfen, beachvolleybal, deltavliegen, windsurfen, paragliden en zeilen. U heeft ook de mogelijkheid om te wandelen of fietsen door de kustduinen. Bent u in het bezit van een royale achtertuin? Kies voor graszoden kopen, waar u ook lekker een balletje kunt trappen.Als u een fan bent van racen, zou een trip naar Circuit Park Zandvoort bovenaan uw lijstje moeten staan. Circuit Park organiseert het hele jaar door een aantal evenementen en kaartjes kunnen van tevoren op hun website worden gekocht. Daarnaast kunt u ook regelmatig het circuit verkennen met uw eigen bolide.

Klantervaringen in Zandvoort

Klantervaring van Michiel  uit Overveen

“Mooi gezond groen gras”

Zoden netjes afgeleverd zoals afgesproken. Zoden waren allemaal dezelfde maat, wat het leggen makkelijk maakt. Nu nog even sproeien en groeien...

Michiel - Overveen - 2020-03-25
Klantervaring van Marjanne uit Hillegom

“Mooi, stevig en makkelijk te leggen gras. ”

We hebben binnen 3 uur de meest onmogelijke tuin perfect gelegd. Heel blij met het eindresultaat.

Marjanne - Hillegom - 2020-05-09

Graszoden bezorgen Zandvoort

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zandvoort en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zandvoort

Veelgestelde vragen in Zandvoort

Hoe snel kunnen graszoden in Zandvoort geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zandvoort?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.