Graszoden kopen in Zaltbommel

Heeft u altijd al aan de Waal willen wonen? Grijp uw kans door een huis en graszoden te kopen in de woonwijk Buitenstad.

Niet alleen zal uw te kopen huis hier worden gebouwd, maar ook voorzieningen zoals:

 • horeca
 • kantoren
 • winkels

Bij de invulling van de plannen voor deze nieuwe woonwijk heeft met de rijke scheepshistorie van Zaltbommel ter inspiratie gebruikt.

Uiteindelijk zal uw te kopen woning aan de Waal gelegen zijn en heeft u de historische kern van Zaltbommel op loopafstand van uw woning. Kiezen voor dit project geeft u veel mogelijkheden op het gebied van wonen en leven.

Huis kopen in Zaltbommel

Om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen, is gekozen voor veel variatie waar het gaat om woningen die worden aangeboden.

Van patiowoningen tot ruime gezinshuizen en van gelijkvloerse appartementen tot woon-werkhuizen. Als u de plannen van dit project in Zaltbommel goed bekijkt, dan zal het u opvallen dat de omgeving heel veel groen kent. Wanneer u de keuze voor uw woning heeft gemaakt, kunt u zich al gaan bezighouden met de vormgeving van uw nieuwe tuin. Graszoden kopen kan een goede investering zijn. Met het kopen en leggen van graszoden kunt u de basis van uw tuin snel vormgeven.

Graszoden kopen en leggen in Zaltbommel kunt u al gaan doen, voordat uw woning wordt opgeleverd. Door de tuin van tevoren te voorzien van graszoden voorkomt u dat de werklui allerlei bouwgrond mee uw huis inlopen. Bovendien heeft uw woning door de graszoden direct een mooie uitstraling. Hiermee voorkomt u dat de kavel waarop uw huis wordt geplaatst er langdurig als een bouwwerkplaats uit blijft ziet.

Festival Zaltbommel

Als u uw vrije tijd graag invult met het bezoek aan een festival, dan kan het Lolliepop Rock’n Roll Festival het bezoeken waard zijn.

Het Zeemanskorenfestival biedt diverse koren een platform voor hun optredens en is voor muziekliefhebbers een aanrader.

Voor leuke activiteiten kunt u natuurlijk ook buiten Zaltbommel op zoek gaan. De provincie Gelderland heeft veel te bieden op het gebied van vrijetijdsbesteding. Naast festivals en andere georganiseerde activiteiten is genieten van de vrije natuur een invulling, die de nodige rust met zich mee kan brengen. Vooral na een dag hard werken, kan een wandeling of fietstocht ontspannend werken.

Klantervaringen in Zaltbommel

Klantervaring van Ij hollander uit Culemborg

“Prima kwaliteit en service”

Tevreden over de kwaliteit, mooie zoden . Gekozen voor schaduwgras. Netjes geleverd op de afgesproken dag.

Ij hollander - Culemborg - 2020-05-13
Klantervaring van Monique uit Rosmalen

“Goede prijs kwaliteit, snel contact en levering”

E-mail werd snel op gereageerd. Levering ging vlot. Aardige chauffeur die kwam leveren. Prima gazon voor mooie prijs.

Monique - Rosmalen - 2020-04-19

Graszoden bezorgen Zaltbommel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Zaltbommel en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zaltbommel

Veelgestelde vragen in Zaltbommel

Hoe snel kunnen graszoden in Zaltbommel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zaltbommel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.