Graszoden kopen in Wouw

Wonen in een dorp in Roosendaal. Dat is haalbaar als u een huis in Wouw gaat kopen. Hier een huis kopen, betekent echter wel dat u “Papboer” genoemd kunt worden. 

Hier hoeft u zich overigens niet voor te schamen, want het betekent dat Wouw een welvarend dorp is geweest. Deze bijnaam heeft men ooit bedacht, omdat de grond in en om Wouw zeer vruchtbaar was. Boeren hadden in Wouw dan ook een welvarend bestaan. Als nieuwe inwoner van Wouw zult u de verhalen uit het verleden vast en zeker te horen krijgen.

Nieuwbouw Bergen op Zoom

Wilt u een nieuw huis kopen dat de komende jaren geen onderhoud nodig heeft? Verdiept u zich dan eens in de mogelijkheid om een huis en graszoden te kopen in Bergen op Zoom.  Er zijn plannen om hier meerdere eengezinswoningen te bouwen met de toepasselijke naam: Het Hof van Wouw.

Binnen dit project uw huis kopen, betekent dat u op steenworp afstand van het station zult komen te wonen. Dit project wordt duurzaam en energiezuinig opgeleverd. Hierdoor zullen uw maandlasten laag zijn. 

Graszoden kopen in Bergen op Zoom

De duurzame vormgeving van Het Hof van Wouw stelt u in de gelegenheid om ook zelf de nodige maatregelen te treffen op het gebied van duurzaamheid.

Vergroot uw besparing door zonnepanelen op uw dak te plaatsen en een warmtepomp aan te schaffen. Niet alleen is dit een goede investering, u voorkomt ook dat u in de toekomst een grote verbouwing moet uitvoeren om zonder gas te kunnen wonen. Zelf uw energie opwekken betekent ook dat u zelf goed in de gaten kunt houden hoeveel energie de zonnepanelen u opleveren en dus besparen.

Graszoden kopen voor uw tuin kan een goede investering zijn.  Het kopen van graszoden betekent uiteraard een mooie tuin als resultaat, maar biedt u nog meer voordelen. Graszoden maken het onkruid namelijk een stuk lastiger om te groeien.  Hierdoor heeft u met graszoden een relatief onderhoudsvrije tuin en kunt u uw vrije tijd besteden aan leuke uitstapjes.

Evenementen

Voor het nodige vertier kunt u in Wouw, Roosendaal en Bergen op Zoom terecht.

Zo worden er in Roosendaal meerdere festivals georganiseerd, waaronder:

 • Hap Stap Festival
 • Roosendaal zingt
 • Zomerfestival
 • Dancetour

Bergen op Zoom daarentegen biedt u een scala aan monumentale panden. Een deel van Bergen op Zoom is zelfs beschermd stadsgezicht. Als cultuurliefhebber kunt u hier meerdere kerken en monumenten bekijken. In Wouw kunt u een bezoekje brengen aan het Kasteel van Wouw, de dorpspompen, maar ook een stenen molen en een heus klooster bekijken.

Klantervaringen in Wouw

Klantervaring van Tilly van arendonk uit Roosendaal

“Makkelijk, snel, kwalitatief goed”

Ze komen hun afspraken na. Mailtjes zijn duidelijk en behulpzaam. Op het moment dat wij graszoden bestelde was het erg warm, het mailtje met tips was duidelijk en heeft goed geholpen. Gras is gemakkelijk te leggen en ziet er prachtig uit!

Tilly van arendonk - Roosendaal - 2020-05-24
Klantervaring van Heidi uit Roosendaal

“Top ”

Mooie graszoden snelle levering raad dit bedrijf zeker aan !!!!

Heidi - Roosendaal - 2020-05-22

Graszoden bezorgen Wouw

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Wouw en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wouw

Veelgestelde vragen in Wouw

Hoe snel kunnen graszoden in Wouw geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wouw?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.