Graszoden kopen in Wommels

Wommels is een echte Friese plaats. Friesland staat bekend om haar pure natuur en schone lucht. Het is dus een van de groenste provincies van Nederland. Graszoden kopen in Friesland draagt bij aan een mooie uitstraling van uw woning in deze rustige en landelijke provincie waar de boeren door wind en weer op het land werken. Groene graszoden vormen een mooi gazon. Als u graszoden koopt in Wommels kunt u deze uiteraard zelf met gemak in uw tuin plaatsen. Graszoden hoeft u alleen maar uit te rollen op een aangeharkt oppervlakte van zwarte aarde. Graszoden brengen variatie in uw tuin. Helemaal als u ze combineert met diverse soorten beplanting. Indien u denkt aan een feestje in de achtertuin of een leuke gelegenheid met familie en vrienden kunnen zachte graszoden zich uitstekend lenen voor een gemak in de tuin zoals het plaatsen van aan trampoline, BBQ, tuinmeubelset of partytent bijvoorbeeld.

Nieuwbouw in Wommels

De Friese plaats Wommels biedt gegarandeerd een rustige groene omgeving om in te wonen. Graszoden kopen voor de plaats Wommels is daarom een goed idee. Als u graszoden gaat kopen voor uw nieuwe huis draagt u een steentje bij aan de mooie natuur in de omgeving. Aan de Wommels Van Sminialeane kunt u heel landelijk en groen wonen in vrijstaande luxe nieuwbouw woningen. U geniet echt van de natuur in het hart van Friesland. De tuinen rondom deze woningen zijn zeer ruim en lenen zich uitstekend om graszoden voor te kopen. Een groene tuin kan vooraf worden ontworpen om graszoden voor te kopen. Met een tuin ontwerp kunt u nagaan hoe groot de oppervlakte van het grasveld moet worden en waar onder andere de bomen en de beplanting komen. Denk aan waterspellen, terrassen, grindpaden en andere tuin interieur stukken. Een grasveld van graszoden kan bijdragen aan variatie van uw tuin.

Natuur in Wommels

Wommels ligt in het zuidoosten van Friesland niet ver van Sneek en Bolsward. De Friese weilanden en boerderijen met wateren en sloten zijn hier het beeld van het Friese landschap. In de zomer kunt u genieten van de Sneekweek waarbij vele boten op het water zijn. Ook op het Snekermeer kunt u uitstekend met een sloep, boot of kano varen. Súdwest-Fryslân is voorzien van schone natuur door het dunbevolkte gebied. Ook zijn er vele vakantiewoningen in de omgeving. U kunt overnachten op een logeerboerderij, bed & breakfast of gewoon een leuk vakantiehuis in de bossen of aan de Friese wateren. Vele watersporten zijn in de zomer zeer populair in de gemeente Súdwest-Fryslân waar Wommels toe behoord. Het oosterend heeft vakantiehuisjes die als woonboot dienen en liggen op het meer tussen het riet. Hier komt u tot rust in alle stilte waar u de vogels hoort fluiten. Ook treft u hier diverse watervogels aan.

Bezienswaardigheden in Wommels

Wommels heeft mooie kerken en stadshuizen. Naast veel groen in de omgeving en groene graszoden te kopen kunt u van diverse bezienswaardigheden genieten in dit historisch ogende stadje. Ook in de omgeving van Wommels is veel te zien. Denk aan het mooie stadshuis van Bolsward en de beroemde watertoren in Sneek. In de buurt in Franeker vind u het Eise Eisinga Planetarium. Dit planetarium is zelf gebouwd door de heer Eisinga die veel van het universum wist. Dit is nu te bezichtigen als museum dat nog volledig is ingericht als de 19e eeuw.

Klantervaringen in Wommels

Klantervaring van Henk uit Wommels

“Geweldig”

De graszoden werden op tijd geleverd en zagen er top uit. Gelijk erin gelegd en besproeit en na 5 dagen al een top resultaat.

Henk - Wommels - 2020-07-30
Klantervaring van Freddy uit Bolsward

“Goede service en goed product gras geleverd.”

Zeer makkelijk te bestellen overzichtelijke site. Snelle levering de chauffeur was ruim op tijd en heeft het perfect op de juiste plaats afgeleverd. Het gras was 13:30 geleverd en 16:00 zat het gras er in. Mooie volle graszoden. Top

Freddy - Bolsward - 2020-04-17

Graszoden bezorgen Wommels

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Wommels en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wommels

Veelgestelde vragen in Wommels

Hoe snel kunnen graszoden in Wommels geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wommels?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.