Graszoden kopen in Winterswijk

Winterswijk is een dorp uit het meest oostelijke gedeelte van de Achterhoek. Daarnaast behoort het tot de provincie Gelderland. Met maar liefst 23.500 inwoners is het een dorp met een groot aantal inwoners wat daarnaast ook een rijke historie kent. Deze combinatie maakt Winterswijk dan ook een levendige, toch landelijke plek om te wonen.

Heeft u hier een huis, of gaat u er een kopen? Dan is het leuk om met dit landelijke karakter graszoden in uw tuin te plaatsen. We bieden een ruim assortiment met enkel graszoden van goede kwaliteit. Waar u ook woont in Winterswijk, we bezorgen overal.

Landelijk en modern wonen in Winterswijk

Graszoden kopen in villawijk Landgoed Eelink

Winterswijk is al een mooie groene omgeving, maar villawijk Landgoed Eelink gaat een stap verder. Hier woont u aan de rand van Winterswijk, in een groene, rustige omgeving. Dit nieuwbouwproject bestaat uit ruime woningen waarin rekening wordt gehouden met de waarde van het landschap, cultureel erfgoed en een hoge woonkwaliteit.

Op dit moment zijn het nog vrij indeelbare kavels waardoor u een grote vrijheid heeft in de inrichting. Zo ook met de tuinen. Bent u van plan hier een huis te kopen? Dan is het altijd mooi om een groen gazon in een villawijk te plaatsen. Regelmatig komen we langs in wijken als deze om graszoden te bezorgen.

Wonen in Nieuw Beusinkhof

Iets verder buiten Winterswijk vindt u Nieuw Beusinkhof. Hier worden 6 nieuwe, vrijstaande woningen gebouwd. Het gaat om mooie recreatiewoningen dicht bij camping Nieuw Beusink. Hier komt u midden in een gebied dat rijk is aan bossen.

Bovendien zijn de woningen voorzien van vele gemakken en heeft u het centrum van Winterswijk in de buurt. Bent u op zoek naar een recreatiewoning in een rustige en natuurlijke omgeving? Dan is dit perfect voor u. Een ander voordeel is dat u hier nog veel kunt aanpassen in de tuinen. Met een bosrijk omgeving is het dan ook mooi om een groen gazon aan te leggen. De graszoden voor dit gazon, die kunt u eenvoudig kopen in onze webshop.

Graszoden kopen in het centrum van Winterswijk

Van de verschillende wijken in Winterswijk is het centrum toch wel het mooist. Of u nu geniet van groene parken, leuke winkels of een drankje drinken op een terras: in het centrum van Winterswijk is dit allemaal mogelijk! De binnenstad biedt een goede mix van stedelijke kenmerken en rustige locaties. Zo kunt u hier diverse wandelingen maken in de parken, of door een moderne winkelstraat lopen. Het centrum is dan ook een geschikte locatie van leven in een binnenstad met rust en groen.

Natuur in Winterswijk

Winterswijk is rijk aan verschillende natuurgebieden. Zo is er veel vruchtbare grond waardoor er verschillende biotopen ontstaan. Binnen de regio Winterswijk zijn er zelfs drie Natura-2000 gebieden. Dit zijn onderdelen van een groot samenhangend netwerk van verschillende natuurgebieden binnen Europa.

Daarnaast zijn er nog 11 natuurgebieden waar u een kijkje kunt nemen. Dit maakt Winterswijk een plek waar het de moeite waard is om de natuur in te trekken. Met verschillende boerderijen, uitgestrekte akkers, houtwallen, weilanden vol met bloemen en bossen met kronkelende beekjes. Hier geniet u volledig van de Achterhoek.

Klantervaringen in Winterswijk

Klantervaring van Paul uit Winterswijk

“Een prijsvriendelijke, kwalitatief goede graszode met een goede service”

Wij waren al enige tijd bezig met het opknappen van onze tuin, en waren op zoek naar graszoden. Online kwam ik Graszodenkopen.nl tegen en heb verder ingelezen op hun site. De heldere uitleg, en de mogelijkheid om verdere vragen te stellen vond ik erg prettig en wij hebben besloten om hier verder te bestellen. Wel had ik nog een vraag over de dikte van de graszoden, deze werd binnen een dag vriendelijk beantwoord. Erg prettig is om zelf de datum en tijd van de levering te kunnen bepalen. Kortom wij zijn erg tevreden.

Paul - Winterswijk - 2020-05-27
Klantervaring van Anouk uit Vragender

“Goede graszoden! ”

Wij hebben de graszoden nu een week erin liggen en zijn erg tevreden! De graszoden worden snel en op tijd geleverd en netjes op een pallet. De bezorger was ook erg vriendelijk. Je krijgt ook een aantal mailtjes om jouw bestelling in de gaten te houden. Top bedrijf en wij bevelen dit echt aan!

Anouk - Vragender - 2020-06-21

Graszoden bezorgen Winterswijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Winterswijk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Winterswijk

Veelgestelde vragen in Winterswijk

Hoe snel kunnen graszoden in Winterswijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Winterswijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.