Graszoden kopen in Winschoten

Een groen gazon kunt u leggen in uw achtertuin door graszoden te kopen in de Groningse plaats Winschoten. De plaats is omgeven door weilanden, wateren en veel natuur in de provincie Groningen. Als u graszoden gaat kopen krijgt ook u tuin een groene uitstraling en zult van mooie flora en fauna kunnen genieten in uw achtertuin. Indien u graszoden wilt kopen via onze website kunnen ze zowel worden afgehaald als worden bezorgd in Winschoten. Graszoden vormen samen een gazon als onderdeel van uw tuin. Misschien wilt u wel een vijver aanleggen in uw tuin met veel groen eromheen in Winschoten. Het stadje heeft in 1825 stadsrechten gekregen. Dit was symbolisch. Ook in dit stadje is veel groen te vinden. Denk aan parken, vijvers, natuur en bossen. Graszoden kopen in Winschoten is een goede optie om uw huis aan te laten sluiten bij de mooie natuur. Natuurlijk heeft het een leuk centrum en kunt u een wandeling door het groen maken. Meer informatie over het kopen van graszoden kunt u op onze website vinden.

Nieuwbouw in Winschoten

De stad kent ook enkele nieuwbouwprojecten en woningen in de mooi aangelegde wijken om graszoden voor te kopen. Indien u een nieuwe achtertuin krijgt bijvoorbeeld of uw tuin wilt renoveren. In de zeeheldenbuurt worden mooie nieuwe gezinswoningen gebouwd. In deze buurt is tevens veel aandacht voor groen. Het gaat om straten als de Tromplaan, Piet Heinlaan en van Kingsbergenlaan. De zeeheldenbuurt bevat tussen veel groen ook veel water. Naast sociale gezinswoningen zijn er ook diverse duurdere koopwoningen voor gezinnen en zelfs villa’s in deze buurt. De grote vrijstaande woningen hebben enorme tuinen waar een grasveld van goede graszoden onmisbaar is. 

Natuurparken in en nabij Winschoten

Winschoten heeft mooi aangelegde bezoekerstuinen en stranden in de omgeving. U kunt heerlijk dagjes uitwaaien op het strand en in de duinen. Ook kunt u de boschplaatse landschapstuin bezoeken. Hier vind u vele bloemen en planten. Oldambt heeft veel groen in haar gemeente. Ook is er speciale natuurbegraafplaats Reiderwolde. Hier kun je een mooie wandeling maken door het landschap met veel heide schapen, koeien en andere dieren. U kunt hier heerlijk om met de fiets langs diverse fietsroutes. Ook zijn er diverse wandelroutes voor een mooie wandeling in de omgeving met een amfitheater die ook aan de route ligt. In de Dollard, wat een van de bekendste natuurgebieden is bij Winschoten heeft een overloop van zoet en zout water uit de Waddenzee. U kunt hier dan ook verschillende soorten trekvogels spotten die bij het water te vinden zijn. 

Bezienswaardigheden in Winschoten

Winschoten heeft diverse bezienswaardigheden als het Dinopark van landgoed Tenaxx. Hier zijn levensechte dinosaurussen op ware grootte te bewonderen. Dit park is ideaal voor foto’s en een prachtige wandeling door de groene bosrijke omgeving. U kunt hier op een bankje zitten en picknicken bijvoorbeeld. Aan de stationsweg in Winschoten zit een galerie met kleurrijke kunstwerken van kunstenaar Marten Randa. Het Rosarium is een mooie rozentuin met groene gazons. In deze tuin worden bruiloften, feestjes en muziekevenementen georganiseerd. In de de binnenstad zijn tal van mooi monumenten en panden te vinden met een historisch tintje. De stad heeft veel winkels en gezellige eetgelegenheden. Lutje Adrillen is een enorme markt in de stad die jaarlijks plaatsvindt in Winschoten. Tevens de grootste markt van heel Nederland. 

Klantervaringen in Winschoten

Klantervaring van Marcel uit Winschoten

“Zeer snelle levering, erg mooi en goed gras.”

Zaterdag besteld, levering dinsdag. Nog even een mailtje en telefoontje er achteraan, want het was een speciale herdenkingsdag. Dinsdag ochtend geleverd en met alle kinderen de zoden gelegd, 80 m2. Veel lol, een mooie herdenkingsdag. En het wordt super mooi, de achtertuin. Nog niet klaar , maar het schiet op.

Marcel - Winschoten - 2020-09-04
Klantervaring van Klaas terpstra uit Winschoten

“Supergras”

Supergras voor een passende prijs. Altijd problemen gehad met graszaad, nu in 1 dag een prachtig gazon

Klaas terpstra - Winschoten - 2020-07-06

Graszoden bezorgen Winschoten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Winschoten en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Winschoten

Veelgestelde vragen in Winschoten

Hoe snel kunnen graszoden in Winschoten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Winschoten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.