Graszoden kopen in Wilnis

Wilnis is een dorp met maar liefst 6.800 inwoners. Het behoort tot de gemeente De Ronde Venen en ligt in de provincie van Utrecht. Met een ligging tussen Amsterdam en Utrecht heeft u vanaf dit dorp alles binnen handbereik.

Gaat u in de toekomst een huis kopen in Wilnis? En zoekt u nog iets voor een groen gazon? Dan is het kopen van graszoden een wat voor u. Regelmatig leveren we graszoden aan bij de inwoners van Wilnis en omgeving. We maken alleen gebruik van kwalitatieve producten en leveren daarnaast snel. Bekijk snel ons aanbod binnen onze webshop.

Rustig en gezellig wonen in Wilnis

De Maricken is een mooie locatie binnen Wilnis. Het is rustig, modern en met het gemak van Amsterdam om de hoek. Hier kunt u ruim wonen met veel water en groen om u heen. Het gaat om een wijk waar iedereen goed met elkaar kan opschieten en zich thuis voelt. Op dit moment zijn er al ruim 300 nieuwe woningen gebouwd.

Het leuke aan deze wijk is dat u na een lange werkdag onbezorgd thuis komt. Daarnaast kunt u de kinderen lekker buiten laten spelen. Dit komt doordat er van alles in de buurt zit: sportverenigingen, scholen en leuke winkels.

Dit soort nieuwbouwwijken worden daarnaast voorzien van ruime tuinen. In die tuinen kunt u aan het einde van de dag of in het weekend ultiem genieten. Met alle rust, groen en water is het perfect om uit te blazen. En door graszoden te kopen doet u dit allemaal op een schitterend groen gazon.

Een huis in de binnenstad van Wilnis

Wilnis is een dorp met een rijke historie. Dit ziet u ook terug in de monumentale panden, straten en ruime tuinen. Het centrum biedt een leuke combinatie van zowel stedelijk en modern als monumentaal en gezellig. Hier vindt u vele winkels, terrassen en andere voorzieningen terug.

Wie in de binnenstad van Wilnis woont wil er niet snel weg. Gaat u ook een huis kopen in de binnenstad? En wilt u daar een mooi gazon bij? We zijn regelmatig te vinden in het centrum en andere wijken om graszoden te leveren. We bieden enkel graszoden van hoge kwaliteit die u via de webshop kunt bestellen.

Wat te doen in Wilnis?

Natuurgebied Marickenland

Marickenland is een natuurgebied dat een groot rietland-natuurgebied gaat worden. De inrichting hiervan zal plaatsvinden in de zomer van 2021. Het is bedoeld om de biodiversiteit in dit gebied te vergroten. Daarnaast moet het ook bijdragen met het klimaatbestendig maken van de woonomgeving, als recreatie en tegen de bodemdaling. Voor natuurliefhebbers gaat dit een grote aanwinst worden.

NME-centrum De Woudreus

Leuk voor zowel jong als oud: De Woudreus. Dit ligt in het Speelwoud van Wilnis en biedt veel leuke evenementen. Zo kunt u hier langs voor een natuurkwartiertje, een uitstapje in de moestuin, onderzoek in een jeugdlab en nog veel meer. Ook worden hier regelmatig tentoonstellingen en activiteiten georganiseerd. Een mooie locatie voor het hele gezin.

Klantervaringen in Wilnis

Klantervaring van Stefan uit Wilnis

“Als zeer goed ervaren!”

Zowel het bestellen, als de levering van de zoden perfect! Ook erg blij met de graszoden zelf! Fotoservice en topkwaliteit! Bredankt!

Stefan - Wilnis - 2020-05-08
Klantervaring van Vivienne woltjer uit BREUKELEN UT

“Top”

Super goede kwaliteit gras en makkelijk te leggen. Duidelijke communicatie per email over de levering .

Vivienne woltjer - BREUKELEN UT - 2020-05-30

Graszoden bezorgen Wilnis

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Wilnis en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wilnis

Veelgestelde vragen in Wilnis

Hoe snel kunnen graszoden in Wilnis geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wilnis?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.