Graszoden kopen in Wieringermeer

Wieringermeer is een polder in Noord-Holland. De gelijknamige gemeente is in 2012 gefuseerd tot de gemeente Hollands Kroon, samen met de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp en Wieringen. Binnen de polder Woont u Hollands Kroon en wilt u een gazon aanleggen? Kijk dan eens verder op onze website. Het voordeel van online graszoden bestellen is dat ze altijd op voorraad zijn. Wij komen de grasmatten bij u leveren, en kunnen ook een mooi, groen gazon voor u aanleggen in Hollands Kroon.

Graszoden kopen in Project Koningin Wilhelminaweg

Een van de nieuwbouwprojecten in Wieringermeer, is het Project Plan Koningin Wilhelminaweg, in Slootdorp. Bij dit project worden vrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen liggen in het knusse Slootdorp, het oudste dorp van de Zuiderzeepolder. Het is heerlijk rustig en landelijk wonen in de polder, waar water, groen en vergezichten onderdeel zijn van de heerlijk ontspannen sfeer die er hangt. In Slootdorp is er relatief veel groen aanwezig voor een bebouwd gebied. Inwoners van dit dorp kunnen dus naar hartenlust wonen en recreëren.

Graszoden bestellen in ’T Veld

Op slechts 15 minuten van Alkmaar ligt de groene, ruime en dorpse nieuwbouwwijk In De Vrijheid, aan de rand van het dorp ’t Veld. Er woont een hechte, actieve gemeenschap in het dorp die veel tijd steekt in het verenigingsleven en diverse evenementen organiseert. De wijk is ingericht naar Noord-Hollands gebruik: kleinschalig en intiem. Kinderen kunnen gerust op straat spelen en de gemeenschap onderhoudt goed contact met elkaar. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt De Vrijheid een hoop ruimte, vrijheid en een open landschap. En dat alles voor een betaalbare prijs. Wilt u gras aanleggen rondom uw huis in ’t Veld? Of in een van de andere dorpjes in en rondom Wieringermeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze services.

Graszoden kopen in Elshof

In Anna Paulowna, een van de dorpen die onder gemeente Hollands Kroon valt, worden diverse nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De nieuwbouwwijk Elshof kan beschreven worden als rustig, ruimtelijk en erg leefbaar. Er zijn voldoende voorzieningen in de buurt, waaronder een NS-station, diverse winkels en goede sport- en onderwijsvoorzieningen.

Ontspannen in de polder

Het fijne van wonen in een polder is dat er meer dan genoeg ruimte is om te ontspannen. De langgerekte velden, het vele water en de prachtige vergezichten zijn enkele ingrediënten waardoor u helemaal tot rust kunt komen. Wandelen, fietsen, watersport; het is allemaal mogelijk. De hechte gemeenschappen die u hier aantreft, zijn erg gezellig en heten u van harte welkom in hun prachtige leefomgeving. Laat u verrassen door de ruimte, natuur, mensen en natuurlijk de rust in Wieringermeer.

Klantervaringen in Wieringermeer

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Wieringermeer

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Wieringermeer en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wieringermeer

Veelgestelde vragen in Wieringermeer

Hoe snel kunnen graszoden in Wieringermeer geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wieringermeer?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.