Graszoden kopen in Westland

Wordt het tijd om uw gazon in het mooie Westland te vernieuwen en te herinrichten, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem eens een kijkje op onze website om ons assortiment te bekijken. Wij hebben al meerdere gazonnen aangelegd in de wijken Midden Woerd, De Geest, Naaldwijk Centrum en De Ronde Schoorsteen. Wilt u meer informatie over onze grasmatten en werkwijze? Scrol dan naar beneden om meer informatie te vinden.

Groen wonen in Westland

Als u wilt wonen in een groene omgeving, dan zit u bij gemeente Westland goed. Er zijn diverse nieuwbouwwijken en –projecten die voorkeur geven aan groene en natuurlijke wijken.

De Otterschelp

De naam van de wijk zegt het al: de Otterscherp ligt vlakbij de zee, aan de duinen van Monster. Net boven Den Haag vindt u dit prachtige nieuwbouwproject. De tuinen zijn voorzien van een heus duinlandschap en mocht u de hort op willen, kunt u uw sloep pakken naar het doorgaande vaarwater. Wonen in de Otterschelp biedt rust, ontspanning en kalmte. Wilt u van uw tuin ook het perfecte stukje gazon maken? Wij helpen u graag een handje bij het maken van uw keuze.

Parkrijk

Stedelijk wonen in een groene omgeving is een combinatie die u kunt vinden in wijk Parkrijk in Rijswijk Buiten. Groen en beleving staat centraal en samen met diverse grote wegen in de buurt én het stadscentrum, maakt deze wijk tot een locatie met genoeg mogelijkheden voor ieder wat wils. Wilt u de juiste balans in uw tuin vinden? Laat u zich door ons adviseren.

Natuur in Westland

Het Prinsenbos

Het Prinsenbos in Naaldwijk is een plek waar ruimte is voor ontspannen, het ondernemen van activiteiten en de hort op met de (klein)kinderen. Het recreatiegebied ligt aan een waterplas. In het Prinsenbos kunt u wandelen, zwemmen, uw hond uitlaten of laten zwemmen, liggen op de ligweide en vissen. Ook kunnen kinderen hun energie kwijt in de natuurspeeltuin. Tot slot kunt u ook veel leren over bloemen en planten: er is namelijk een kruidentuin, vogelscherm, de vlindertuin en nog meer! Een bezoekje aan Het Prinsenbos is een bezoekje om van te genieten.

Het Staelduinse Bos

In het drukke Westland is er ruimte om de kalmte, rust en ontspanning terug te vinden in het Staelduinse Bos bij ’s Gravenzande. Het Staelduinse Bos is een kwetsbaar natuurgebied, aangezien het gelegen is op eeuwenoude rivierduinen. In het bos leven veel verschillende dieren en er zijn diverse planten te vinden. Het is bijvoorbeeld een belangrijk broedgebied voor de zangvogels. Ook kunt u hier prachtig wandelen. Breng vooral een bezoekje aan dit eeuwenoude bos wat Nederland rijk is!

Klantervaringen in Westland

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Westland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Westland en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Westland

Veelgestelde vragen in Westland

Hoe snel kunnen graszoden in Westland geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Westland?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.