Graszoden kopen in Weert

Weert, gelegen in Limburg en tegen de grens van België, wordt ook wel ‘de poort van Limburg’ genoemd. Een mooie naam voor een veelzijdige stad. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden, monumenten en activiteiten in de stad. Ook zijn er verschillende natuurgebieden in de omgeving van Weert. Dit ziet u terug in het straatbeeld: wij leverden en legden al graszoden in verschillende Weertse wijken. Wilt u graszoden kopen in Weert? Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden en diensten die wij aanbieden.

Bosgebieden in Weert

Weert is in 2014 uitgeroepen tot de groenste regio van de wereld. De natuurgebieden (maar liefst vier keer groter dan De Veluwe) omringen de stad, maar ook in de stad zelf is een hoop groen te vinden. Waar de natuurgebieden in Weert hun ongerepte uitstraling hebben behouden, droegen wij bij aan de groene uitstraling van de stad zelf door graszoden te leggen en leveren bij particulieren en bedrijven. Ondanks dat de graszoden niet op een natuurlijke manier in de stad zijn gekomen, dragen ze toch bij aan het groene karakter van de regio. Zodoende ontstaat er een mooi contrast tussen natuurgebieden als de Laurabossen, Boshoverheide en het Wijffelterbeek en de stedelijke gebieden.

Landelijk Laarveld

Zoekt u de ultieme balans tussen natuur en wonen? Landelijk Laarveld staat bekend als een buurt met veel groene voorzieningen. Het is een nieuwe woonlocatie aan de noordzijde van Weert, maar gelegen in een enorm rustgevende omgeving. Binnen deze sector zijn er vijf verschillende woonbuurten met elk een eigen sfeer. Gaat u voor strak en modern? Of liever warm en klassiek? De keuze is aan u, maar een ding is gegarandeerd: een rustige, groene omgeving om in te wonen! De wijken zijn omringd met grasvelden ingericht met kabelbanen, sportveldjes, speeltuinen voor de kinderen en wandelpaden tussen het gras. Ideaal als u even een frisse neus wil halen.

De IJzeren Man Weert

De IJzeren Man in Weert is een recreatiegebied dat midden in de natuur ligt. De naam stamt af van het bijgelegen meer. Dit gebied is bij uitstek geschikt om te ontspannen en allerlei sport- en wateractiviteiten uit te proberen. Denk aan klimmen, waterskiën, paardrijden, zwemmen of golfen. Door de ruime keuze aan activiteiten worden er zelfs veel bedrijfsuitjes georganiseerd. U kunt er ook overnachten in een van de nabijgelegen vakantieparken of dineren in een van de restaurants. Het recreatiegebied heeft Weert dus goed op de kaart gezet en is zeker een bezoekje waard!

Klantervaringen in Weert

Klantervaring van Joey uit Valkenswaard

“Perfect”

Binnen enkele dagen geleverd tot aan de deur. Matten ware kwalitatief goed onderhouden.

Joey - Valkenswaard - 2020-06-04
Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12

Graszoden bezorgen Weert

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Weert en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Weert

Veelgestelde vragen in Weert

Hoe snel kunnen graszoden in Weert geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Weert?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.