Graszoden kopen in Warffum

Om voor de hand liggende redenen reizen veel dagjesmensen naar de regio van Warffum. Zo staat u binnen no-time in de Eemshaven, dé plek waar veel veerdiensten naar de Waddeneilanden gaan en komen. Hoewel dit zeker een van de belangrijkste en mooiste trekpleisters van de regio is, zijn er vandaag de dag nog vele andere redenen om een bezoek te brengen aan het altijd gezellige Warffum. Vooral als u woonachtig bent in deze plaats in Groningen, is het juist ook wel eens een keer erg leuk om andere plekken te bezoeken.

Warffum is door een charmant landschap omgeven 

Als u een huis bezit in Warffum, weet u maar al te goed dat de plaats omgeven is door een charmant landschap. Loopt u over de Noordpolder, dan geniet u van een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Wellicht ziet u een prachtige zeilboot of een van de veerdiensten die onderweg zijn naar de Eemshaven. Fiets of wandel de vele mooie routes die de regio rijk is en ontdek al het moois dat de regio u te bieden heeft. Komt u graag bij na een lange wandeling over de dijken of door de vele mooie landschappen in de regio. Door te kiezen voor graszoden kopen bij de specialist, kunt u het hele jaar door genieten van een goed verzorgd gazon in de voortuin of achtertuin. 

Graszoden kopen voor ieder type huis in Warffum

Of u nu woont aan De Laan, de A.G. Bellstraat, dichtbij het Openluchtmuseum of ergens anders in Warffum, voor ieder type woning zijn graszoden kopen van de specialist een erg slimme keuze. U koopt rechtstreeks bij de teler, wat betekent dat u altijd kunt vertrouwen op een hoge kwaliteit. Kies vandaag voor graszoden kopen in huis en zorg ervoor dat uw tuin net zo groen is als de nabijgelegen polders. Uw tuin ziet er levendiger en beter uit en maakt het totaalplaatje, samen met uw woning, helemaal compleet. Tip! Door lekker te wandelen in de nabijgelegen natuur, ziet u direct wat graszoden kopen zoal voor uw tuin kan doen. 

Klantervaringen in Warffum

Klantervaring van Peter goossen uit Kantens

“Prima kwaliteit. Vlotte levering”

Na een week bijna al een strak grasveldje zonder echt zichtbare banen. Nog even geduld hebben dan helemaal strak

Peter goossen - Kantens - 2020-04-22
Klantervaring van Marc uit Bedum

“Goede prijs kwaliteit.”

Alles conform afspraak en kwalitatief goed gras.

Marc - Bedum - 2020-07-05

Graszoden bezorgen Warffum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Warffum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Warffum

Veelgestelde vragen in Warffum

Hoe snel kunnen graszoden in Warffum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Warffum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.