Graszoden kopen in Waddinxveen

Waddinxveen is als dijkdorp gelegen in de provincie Zuid-Holland nabij Gouda.
Met net geen 30.000 inwoners is Waddinxveen een fijne plek om te gaan wonen.

Door hier uw huis en de graszoden voor uw tuin te kopen, kunt u plannen gaan maken voor de toekomst.

Project ’t Gouwe

Wonen in een atelierwoning die u veel leefruimte biedt, dat is mogelijk als u een huis gaat kopen dat wordt aangeboden in dit nieuwbouwproject. Door voor de tuin graszoden te kopen, kunt u de ruimte buitenshuis ook optimaal benutten.

De ruime opzet van de woning die u kunt kopen, biedt u bovendien de kans om in Waddinxveen vanuit uw eigen huis te werken. De woning bestaat uit maar liefst drie woonlagen, waardoor het inrichten van een werkruimte goed te realiseren is. Als u de werkruimte op een prettige manier inricht, houdt u werk en privé bovendien goed gescheiden.

Voorzieningen Waddinxveen

Op slechts een kilometer afstand zult u de nodige voorzieningen aantreffen. Van de Kaashakker tot supermarkt en van een kledingwinkel tot een banketbakkerij.
Winkelen in winkelcentrum Gouweplein staat garant voor een dagvullend programma.
De gezellige sfeer en de heerlijke koffie nodigen uit tot een langer verblijf.

Het Gouweplein leent zich prima voor een gezellige ontmoeting. Voor dat kopje koffie kunt u terecht in Cultuurhuys de Kroon of gezellig op een buitenterras. 
Elke vrijdag staat het Gouweplein vol met gezellige kraampjes, die een keur aan spulletjes hebben. Even in alle rust over de markt lopen, is een goed begin van het weekend.

In Waddinxveen is ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich uitleven in het zogeheten cultuurpark. De kleintjes zullen zich goed vermaken in de speeltuin, waar ze hun energie kwijt op een wipkip of een schommel. Ze kunnen zelfs geitjes gaan aaien door met een echt vlot naar de de kinderboerderij te gaan varen. Een heerlijk dagje uit in Waddinxveen belooft een geweldige dag te worden voor jong en oud.

Tuin inrichten

Het inrichten van uw tuin hoeft geen tijdrovende bezigheid te zijn. Door het kopen van graszoden geeft u de tuin een prachtige basis. Vervolgens kunt u de graszoden aanvullen met beplanting of bestrating. Leuke aankleding voor uw tuin kunt u in het tuincentrum in Waddinxveen kopen.

De graszoden hoeft u overigens niet in Waddinxveen te kopen. Als u de graszoden bij ons koopt, dan komen wij ze bij uw nieuwe woning afleveren. Zo houdt u alle tijd over om het nieuwe huis op een fijne manier in te richten.

Omgeving verkennen

Verhuizen is hard werken. Als de verhuizing eenmaal achter de rug is, kan het lekker zijn om even helemaal te ontspannen.

Voor een leuk uitje kunt u eens naar Gouda gaan. Op korte afstand van uw woning ligt deze kaasstad, die een bezoekje meer dan waard is. Niet alleen beroemd om de kaas, maar ook om het aardewerk, pijpen en de siroopwafels. 
Wilt u met eigen ogen zien hoe de siroopwafels worden gemaakt? De siroopwafelfabriek laat u alle fijne kneepjes van het proces meebeleven.

Klantervaringen in Waddinxveen

Klantervaring van Esmeralda uit Moordrecht

“Zoals verwacht!”

Goede website met duidelijkheid o.a. over de prijzen. Hele fijne samenwerking met bezorger, waarvan de bezorger in kwestie erg vriendelijk! Ons bezorg-verzoek vooraf doorgegeven om achterom te laten plaatsen was helemaal top gelopen. Ondanks het warme weer waren de zoden nog in goede kwaliteit, en is het resultaat met leggen heel mooi! Dan zie je dat de zoden van kwaliteit zijn! Het resultaat is nu al verbluffend, laat staan over 1.5 week als het mooi vergroeid is. Top!!

Esmeralda - Moordrecht - 2020-05-22
Klantervaring van Danny aerts uit Gouda

“Mooi gazon met goede service”

Bestellen was erg makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Levering was netjes op tijd en vriendelijke chauffeur. Zoden zijn van goede kwaliteit en liggen er netjes in.

Danny aerts - Gouda - 2020-04-17

Graszoden bezorgen Waddinxveen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Waddinxveen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Waddinxveen

Veelgestelde vragen in Waddinxveen

Hoe snel kunnen graszoden in Waddinxveen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Waddinxveen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.