Graszoden kopen in Vuren

Wonen in een parkachtig karakter kan voor u werkelijkheid worden, als u besluit een huis te gaan kopen in Gorinchem. Op nog geen zeven kilometer afstand van vuren kunt u hier kiezen uit diverse woontypen, namelijk:

 • vrijstaand huis
 • tussenwoning
 • hoekwoning
 • twee-onder-een-kap

Bij de opzet van dit park is werkelijk aan alles gedacht. Veel groen, de aanwezigheid van water en speelgelegenheden voor de kinderen. Hierdoor is dit een locatie die geschikt is voor een breed publiek.

Uw huis hier kopen, betekent dat u gaat wonen in een kleinschalige woonbuurt, die door struiken en bomen zal worden omgeven. Bovendien vindt u diezelfde soort bomen en struiken terug in de nabije omgeving. Graszoden kopen voor uw tuin nabij Vuren is een goede investering. Zo draagt u op een duurzame manier bij aan extra groenvoorziening en tovert u in korte tijd de ruimte rondom uw woning om tot een waar paradijs. Hier zult u na de verhuizing veel plezier aan beleven.

Groene woonomgeving Gorinchem

De landelijke lintbebouwing, die kenmerkend is voor dit deel van Gorinchem, brengt veel water en groen met zich mee. De goed vormgegeven invulling van dit project maakt het realiseren van een open karakter mogelijk. Op deze manier wordt het voor u mogelijk gemaakt om in de nabijheid van uw met graszoden gevulde tuin te gaan picknicken of zelfs bessen te plukken. Hier gaan het omliggende groen en de wijk naadloos in elkaar over. Graszoden kopen vergroot de overgang nog eens extra.

Huis kopen omgeving Vuren

De ligging van Vuren vlakbij rivier de Waal nodigt uit tot het maken van een vaartocht. Vuren zelf is het bezichtigen ook meer dan waard. Neemt u eens een kijkje bij Fort Vuren. Dit fort werd in 1844 aan de Waaldijk gebouwd ter bescherming van Gorinchem. Ook moest het voorkomen dat de vijand richting het westen zou trekken.

Op het fort werd een bomvrije toren gemaakt en om de toren werd een gracht gegraven. Zo was het fort uitsluitend via een ophaalbrug bereikbaar. Vuren kreeg echter toch het nodige te verduren tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Meerdere soldaten uit Vuren overleden en een woonhuis in Vuren werd geraakt door een neerstortend vliegtuig. Meerdere bewoners van het woonhuis overleefden dat niet.

Vandaag de dag is het fort door Staatsbosbeheer aan een stichting in erfpacht gegeven. Zo is er nu de mogelijkheid om te overnachten in een bunker of de kazerne en kan men een hapje en drankje nuttigen in het horecadeel.

Aanleg tuin middels graszoden

Voordat u de historische steden in de omgeving van Gorinchem gaat bekijken, zullen uw woning en tuin eerst op orde moeten worden gebracht.

Het kopen van graszoden kan het aanleggen van uw tuin helpen realiseren. De graszoden kunt u snel en eenvoudig zelf in uw tuin verwerken. Zo kunt u dat deel van de verhuizing afvinken op uw lijst met werkzaamheden.

Klantervaringen in Vuren

Klantervaring van Ellen uit Leerdam

“super vlot geleverd en prachtige kwaliteit!”

Erg blij met graszodenkopen. nl. Volgende dag in huis, al om 8:00 geleverd. Prachtige kwaliteit van schaduw gras, ons gazon ligt er weer prachtig bij!

Ellen - Leerdam - 2019-10-24
Klantervaring van R van tuijl uit Wijk en Aalburg

“Super betrouwbaar bedrijf”

Er goede kwaliteit graszoden, altijd voorradig! Ik heb nu voor de 2de keer besteld bij dit bedrijf (ander gedeelte van de tuin), ook nu perfect levering met kooi-aap en super kwaliteit Zeer zeker aan te bevelen! Wij hebben de premium graszoden

R van tuijl - Wijk en Aalburg - 2020-05-28

Graszoden bezorgen Vuren

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Vuren en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Vuren

Veelgestelde vragen in Vuren

Hoe snel kunnen graszoden in Vuren geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Vuren?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.