Graszoden kopen in Voorhout

Het vinden van de juiste grasmatten en –zoden is lastig, dat begrijpen wij. Veel mensen kunnen door het bos de bomen niet meer zien. Een aantal van onze klanten komen ook uit Voorhout. Wij hebben hen kunnen helpen met het kiezen van de mooiste graszoden en het aanbieden van onze diensten. Zo hebben wij onze vaste klanten uit de wijken Hoogh-Teylingen, Piet Gijzenbrug en Teijlingen erg blij gemaakt met nieuwe tuinen die naar hun smaak zijn ingericht. Wilt u weten wat wij voor diensten aanbieden? Neemt u dan een kijkje onderaan deze pagina, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. 

Nieuwbouwwijken in Voorhout

Project Hooghkamer Langs de Kreken

U kijkt uw ogen uit als u de nieuwbouwwijk Hoogkamer Langs de Kreken binnenloopt: vrijstaande woningen met riante tuinen en pal aan het water van de Molentocht. De woningen Eilandenrijk liggen zelfs op een eiland. Een fantastische plek om te ontspannen van de natuur in de omgeving. Hoe fijn zou het zijn als uw tuin tot in de puntjes perfect wordt afgewerkt? Wij helpen u graag bij het aanleggen van een mooi gazon.

Plan Singels

In nieuwbouwwijk Singels woont u fijn buiten. Niet letterlijk natuurlijk, maar het is wel een plek waar natuurlijke oevers, flora en fauna samenkomen. In deze wijk ligt ook de Molentocht: een watergang. Het is mogelijk om vanuit uw achtertuin met een bootje door deze buurt te varen. Klinkt ideaal en dat is het ook! Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze voor de perfecte tuin? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Natuur in Voorhout

In het hart van de Bollenstreek is veel kleurige en geurige natuur te vinden. Maar aangezien het ook vlakbij het strand ligt, is het ook een perfecte uitvalsbasis voor strandbezoeken en duinwandelingen.

De Keukenhof

Op ongeveer 25 minuten fietsen op de fietspaden langs gekleurde bollenvelden, is de Keukenhof te vinden: een botanische tuin in het naastgelegen dorp Lisse. Acht weken in het jaar, van eind maart tot eind mei, kunt u een bezoekje brengen aan deze bloementuin van ongeveer 32 hectare. De Keukenhof telt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers. Kortom: De Keukenhof is een aanrader voor de echte bloemenliefhebber!

Plukbos Voorhout

Het Plukbos aan de Componistenlaan in Voorhout is een perfect voorbeeld van een gebied wat elk seizoen leuke variaties heeft. In het voorjaar zie je veel hommels en bijen door de bloesems die aan de fruitbomen verschijnen. In de zomermaanden staat de bloemenweide vol met korenbloemen, klaprozen, wilde marjolein en bies- en berglook. In deze maanden zijn ook kersen en pruimen te plukken. In de herfst en een deel van de winter rijpen de bomen hun vruchten af. In deze periode kunt u peren, appels en noten plukken. Een fijne plek om elk seizoen weer even terug te keren!

Klantervaringen in Voorhout

Klantervaring van Joyce uit Sassenheim

“Mooie goede kwaliteit graszoden”

Hele mooie en goede kwaliteit graszoden en dankzij de meegestuurde tips via de email ook makkelijk te leggen. Ook het bestellen ging simpel via de website en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zal plaatsvinden.

Joyce - Sassenheim - 2020-07-09
Klantervaring van Joren uit Oegstgeest

“Zeer mooie diepgroene grasmat snel geleverd”

Erg blij met de nieuwe grasmat (circa 100 m2). Het ligt er nu een kleine week in en is nog steeds diepgroen van kleur en ziet er prachtig uit. Ook de levering was zeer snel, wat erg fijn is. De enige reden waarom ik geen 10 geef, is de extra toeslag die je betaalt omdat er op vrijdag geleverd is.

Joren - Oegstgeest - 2020-04-30

Graszoden bezorgen Voorhout

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Voorhout en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Voorhout

Veelgestelde vragen in Voorhout

Hoe snel kunnen graszoden in Voorhout geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Voorhout?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.