Graszoden kopen in Voerendaal

Als u woont in Voerendaal of de nabije omgeving, weet u maar al te goed dat het hier heerlijk vertoeven is. Tijdens een wandeling of fietstocht door de Limburgse heuvels kun u met eigen ogen zien wat grasmatten zoal met de omgeving kunnen doen. Het is helemaal niet zo gek dat locals de plek liever niet verlaten, mede vanwege de rust en de prachtige omgeving. Waar u ook woonachtig bent in deze Limburgse plaats, in alle gevallen is het erg verstandig om graszoden kopen voor uw tuin in Voerendaal zeker het overwegen waard. Uw grasmatten haalt u rechtstreeks bij de teler, waardoor u altijd zeker kunt zijn van een uitmuntende kwaliteit.

 Laat uw tuin glooien zoals de Limburgse heuvels en kies voor het kopen van graszoden van Graszodenkopen.nl

U weet het maar al te goed. Binnen no-time staat u met de fiets of met de auto in de Limburgse heuvels. Deze prachtige kleur groen ziet u ook het liefste terug in uw eigen voor- en achtertuin, toch? De graszoden van Graszodenkopen.nl dragen hier voor een erg groot deel aan bij. Door deze te kopen voor uw voor- en achtertuin in Voerendaal, geniet u het hele jaar door van een mooie en verzorgde tuin. Ook brengen de grasmatten diverse sociale en ecologische voordelen met zich mee. De kinderen trappen er een balletje, u geniet op uw gazon van een middag borrelen met vrienden en grasmatten doen ook nog eens meer voor het milieu dan de meeste andere planten.

Uw tuin in Voerendaal is altijd in de best mogelijke staat door de grasmatten te kopen

Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan het leggen van graszoden in uw voor- en achtertuin. Grasmatten nemen namelijk meer koolstofdioxide op uit de lucht. Ook vervangen ze dit door zuurstof. Gras voert water de lucht in, wat betekent dat vervuilende stoffen afnemen en de luchtvochtigheid stijgt. Bent u overtuigd geraakt van alle voordelen? Wacht dan niet langer met kopen en haal uw graszoden rechtstreeks bij de teler uit de regio van Voerendaal. Binnen de kortste keren kunt u uw bestelling al in huis verwachten.

Klantervaringen in Voerendaal

Klantervaring van Dóra  uit Heerlen

“Goede kwalitijt, snell levering”

Goede kwalitijt, snell levering.

Dóra - Heerlen - 2020-04-16
Klantervaring van Natasha uit Heerlen

“Super mooi vol groen gras!”

Wat een snelle levering naar zuid-Limburg! En wat een mooi groen stevig gras! We hebben het gisteren pas gelegd en moeten natuurlijk even afwachten hoe het eruit ziet over een paar weken! Maar daar hebben we alle vertrouwen in. Nog contact gehad met jullie klantenservice en hier ook goed en duidelijk advies gekregen! Wij zijn dik tevreden!!

Natasha - Heerlen - 2019-08-31

Graszoden bezorgen Voerendaal

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Voerendaal en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Voerendaal

Veelgestelde vragen in Voerendaal

Hoe snel kunnen graszoden in Voerendaal geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Voerendaal?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.