Graszoden kopen in Vlissingen

Woont u in Vlissingen en bent u van plan om u voor- of achtertuin op te knappen? Dan bent u aan het juiste adres! Wij horen regelmatig van onze klanten uit Vlissingen dat het lastig is om de juiste keuzes te maken voor een tuin. Gelukkig hebben wij hen erg blij kunnen maken met onze service. Zo hebben wij al veel gazons gelegd in de wijken Paauwenburg-Westduin, Lammerenburg, Sloegebied en Oost-Souburg. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij verwijzen u graag naar onder op deze pagina, daar vindt u meer informatie hierover.

Nieuwbouwprojecten Vlissingen

Project Hof Paauwenburg

In de populaire wijk Paauwenburg komt binnenkort een heel nieuwe wijk: Hof Paauwenburg. De woningen worden bijzonder duurzaam opgeleverd: ze beschikken over zonnepanelen en een bodemwarmtepomp. Investeren in de duurzame toekomst is ook investeren in uzelf! Een zonnige en ruime patio kan zeker niet ontbreken. Wilt u laatstgenoemde helemaal naar uw eigen smaak inrichten? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Nieuwbouwproject Claverveld

De nieuwste wijk van Vlissingen vindt u in de prachtige Walcherse streek: nieuwbouwwijk Claverveld. De architectuur van de woningen is erg gericht op landelijk wonen. En dat is te merken! De omgeving is buitengewoon groen te noemen met natuurlijke watergangen en een groene laan. De wijk is gelokaliseerd tussen West-Souburg en Vrijburg. Als u zoekt naar een oase van rust en een gevoel van vrijheid, dan is nieuwbouwproject Claverveld een uitstekende keuze.

Natuur rondom Vlissingen

Natuurgebied Nollebos/Westduingebied

Het Nollebos is een natuur- en recreatiegebied van ongeveer 26 hectare. Het gebied is ontstaan in 1925. In het Nollebos zijn meerdere wandelpaden te vinden waar u heerlijk te benen op kunt strekken. U vindt dit natuurgebied ten zuidwesten van Vlissingen en wordt omsloten door duingebied aan de Westerschelde en de Burgemeester van Woelderenlaan in het noorden. Uw viervoeter is van harte welkom in het Nollebos in het gedeelte tussen Zwanenburgseweg en het fietspad langs de duinen.

Rammekens (Fort en Rammekenshoek)

Het oudste zeefort van Noordwest-Europa is Het Fort Rammekens vlakbij Vlissingen. Het natuurgebied, dat u westelijk van het fort kunt vinden, is een gevolg van de oorlogshandelingen in 1944. Er zijn veel gaten in het fort ontstaan, waardoor er een lange periode grote watermassa’s in- en uitstroomden. Daardoor kwamen er diepe geulen en dat zijn de huidige kreken die u misschien wel kent. Ongeveer 50 jaar terug zijn er bospercelen langs deze kreken geplant. In dit natuurgebied kunt u verschillende flora en fauna bewonderen tijdens een wandeltocht. Het gebied is deels rolstoeltoegankelijk. 

Klantervaringen in Vlissingen

Klantervaring van Eric uit Vlissingen

“Binnen een dag een nieuw biljartlaken”

S ochtends de knoop door gehakt en besloten het oude gazon te vervangen voor een nieuw. 12 uur besteld, de volgende ochtend op de stoep. Gelijk gelegd en s middags zo trots als een pauw op mijn nieuwe premium biljartlaken! Complimenten aan de chauffeur/bezorger. Nu nog een grasmaaier om te straks te kunnen maaien 😉

Eric - Vlissingen - 2020-05-28
Klantervaring van De bonte beleving uit Oostkapelle

“Mooie graszoden”

Het totaalplaatje is nu compleet, na het leggen van deze graszoden. Na een week ziet het gras er prachtig uit en krijg je zin om te maaien. Levering werd een week later door een kapotte machine. Maar dit werd netjes gemeld.

De bonte beleving - Oostkapelle - 2020-03-12

Graszoden bezorgen Vlissingen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Vlissingen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Vlissingen

Veelgestelde vragen in Vlissingen

Hoe snel kunnen graszoden in Vlissingen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Vlissingen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.