Graszoden kopen in Vlijmen

Er komt veel kijken bij het opknappen van een voor- en achtertuin. Het kost een hoop geld, dus is het heel begrijpelijk dat sommige mensen het moeilijk vinden om de goede keuzes te maken. Gelukkig hebben wij veel mensen uit Vlijmen blij mogen maken met een nieuw gazon. Ons klantenbestand van Vlijmen bestaat uit de wijken Vliedberg, Vlijmen-dorp en Vijfhoeven. Woont u ook in Vlijmen? Wij willen u graag een handje helpen. Meer informatie over onze werkwijze vindt u onder aan deze pagina.

Nieuwbouw Vlijmen

Nieuwbouwproject Goede Morgen

In de populaire wijk Geerpark komt een gloednieuwe wijk waarvan het project Goede Morgen heet. Er komt een mooie mix van verschillende woningen, maar ze hebben allen één soortgelijk kenmerk: de woningen zijn energiezuinig en worden met een landelijk architectuur opgeleverd. De woningen liggen vlakbij de waterslinger die het Geerpark kenmerkt. Het overgrote deel van de woningen heeft zelfs uitzicht op water! Een ideale plek om heerlijk te ontspannen.

Nieuwbouwproject Hof van Morgen

Ook deze nieuwe wijk komt in de populaire wijk Geerpark. Dat zegt wel dat deze plek gewild is, en dat begrijpen we! De groene omgevingen, uitzicht met water, op korte afstand van het centrum van Den Bosch: idealer kan niet! Deze woningen zijn perfect voor mensen die het beste van beide werelden willen: natuur en het bruisende leven van de stad. Wilt u uw tuin maken tot een relaxte plek? Laat ons u adviseren voor de beste keuzes!

Natuur in en rondom Vlijmen

Natuurgebied Vlijmens Ven

Ten zuiden van Vlijmen vindt u natuurgebied het Vlijmens Ven. Het is een deel van een groter moerassig gebied, waar ook de Moerputten en de Bossche Broek deel van uitmaken. Vroeger werd het natuurgebied geteisterd door uitdroging, maar inmiddels creëert Stichting Natuurmonumenten natte en voedselarme omstandigheden voor wilde bloemen en vogels. Hier kunt u heerlijk wandelen op een van de routes waar u kunt genieten van het weidse uitzicht en de blauwgraslanden. Ook is uw hond welkom in dit natuurgebied, mits hij of zij aangelijnd is.

Natuurgebied Bossche Broek

Het natuurgebied Bossche Broek is te vinden aan de Dommel bij ’s-Hertogenbosch en bestaat voornamelijk uit bijzondere planten en grasland. Het gebied is makkelijk te bereiken vanaf Vlijmen met de auto. Echte vogelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen door de vele vogels die te spotten zijn. U kunt hier heerlijk wandelen en zelfs de ‘skyline’ van ’s-Hertogenbosch zien. We kunnen wel stellen dat dit een heerlijke plek is om te wonen!

Klantervaringen in Vlijmen

Klantervaring van R van tuijl uit Wijk en Aalburg

“Super betrouwbaar bedrijf”

Er goede kwaliteit graszoden, altijd voorradig! Ik heb nu voor de 2de keer besteld bij dit bedrijf (ander gedeelte van de tuin), ook nu perfect levering met kooi-aap en super kwaliteit Zeer zeker aan te bevelen! Wij hebben de premium graszoden

R van tuijl - Wijk en Aalburg - 2020-05-28
Klantervaring van Patrick uit Waalwijk

“Ziet er goed uit ”

Alles makkelijk en snel geregeld. Komen afspraken na. Na aan een week al mooie groene mat.

Patrick - Waalwijk - 2020-04-19

Graszoden bezorgen Vlijmen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Vlijmen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Vlijmen

Veelgestelde vragen in Vlijmen

Hoe snel kunnen graszoden in Vlijmen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Vlijmen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.