Graszoden kopen in vlierden

Het is mogelijk om bij ons graszoden te kopen in Vlierden. Vlierden is een klein dorpje in de gemeente Deurne. Het is een dropje dat in het zuidoosten van Noord-Brabant ligt. Wilt u weten wat de mogelijkheden betreft graszoden kopen in Vlierden voor u zijn? In dit artikel gaan we er dieper op in. Daarnaast willen we iets meer perspectief bieden over het plaatsje zelf.

”Groen licht” voor nieuwbouw!

Eind 2020 was er zogezegd “groen licht” voor zo ongeveer 100 nieuwe woningen in de gemeente Deurne. Om precies te zijn zouden er 97 nieuwe woning uit de grond gestampt moeten worden. Hiervan moeten er 26 levensloopgeschikt zijn, en 71 in de vorm van sociale huur appartementen.

De 26 nieuwe levensloopgeschikte huizen komen aan het Christinaplantsoen. Hier komen dus 26 nieuwe woningen met tuinen in de sociale sector. Hier liggen mogelijkheden voor Graszoden kopen in Vlierden. Echter, deze nieuwe woningen komen in plaats van 16 al bestaande woningen. Deze worden afgebroken omdat het plan voor de nieuwe woningen een milieuvriendelijkere wijk garandeert, en daarnaast wordt met het nieuwe project het huizenaantal met tien vergroot. Dit biedt perspectief voor Vlierden.

Daarnaast is het plan dat er aan de Pastoor Jacobsstraat en Haspelweg 71 sociale huurappartementen komen. De mate van levensloopgeschiktheid ligt hier rond de 70%. Het complex komt op de plaats van een oude middelbare school. Je zou denken dat dit in verband met graszoden kopen en leggen niet veel mogelijkheden biedt. Maar, niets is minder waar. Dit complex zal worden omringt door water, toegangswegen en groen. Wat betekent dat er in de omgeving plantsoenen en parkjes bijkomen waar je even helemaal tot rust kunt komen. De woningbouwvereniging bergopwaarts gaat zich er hard voor maken om deze woningen zo snel mogelijk neer te zetten.

Restauratieprojecten in Vlierden

Daarnaast zijn er in Vlierden ook regelmatig projecten van restauratie. Waarin woningen worden gerestaureerd richting een meer energiezuinige plek van huisvesting. Het plan hierachter is ook om meer starters te trekken. Brabant is immers wel een provincie met drie grote steden, waar ook veel studiemogelijkheden liggen. En wanneer ze daar mee klaar zijn, is er werkgelegenheid.

Graszoden kopen in Vliederen biedt genoeg mogelijkheden. Dit komt dus vanwege de vergroeningsplannen. Daarnaast is een grasmat in de tuin beter dan een matje met kunstgras. Hiermee stimuleer je het milieu. Gezonde graszoden bieden een natuurlijkere tuin, het productieproces van graszoden is enorm schadelijk voor het milieu.

Koolhof

In de gemeente Deurne is er in het najaar van 2020 ook nog een plan in werking gezet om de de wijk Koolhof klimaatbestendig te maken. Deze plannen waren er al in 2018, maar in 2020 werd besloten om er echt werk van te maken. Want, de wijk had al langer te kampen met wateroverlast. Er wordt echter wel gekeken naar wat de bewoners willen, alvorens de grondige renovatie uit te voeren. Dit zal gedaan worden middels een enquête. De wijk zal echter wel volledig op de schop gaan.

Aan de hand van de wensen van de bewoners zal er een planning worden gemaakt, deze wordt teruggekoppeld aan de inwoners van de wijk zelf. Daarna zal er een definitief ontwerp volgen. Op basis hiervan zal de herinrichting plaatsvinden. Het project zal in het najaar van 2021 van start gaan. Aan het eind van 2022 zullen deze werkzaamheden voltooid moeten zijn.

Klantervaringen in vlierden

Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12
Klantervaring van A. uit Uden

“Erg tevreden over graszodenkopen.nl”

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

A. - Uden - 2020-04-20

Graszoden bezorgen vlierden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in vlierden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor vlierden

Veelgestelde vragen in vlierden

Hoe snel kunnen graszoden in vlierden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar vlierden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.