Graszoden kopen in Veghel

Heeft u ook moeite met het vinden van de juiste materialen voor het opknappen van uw voor- of achtertuin? U bent zeker niet de enige! Tuincentra hebben vaak maar een klein assortiment. Neemt u anders eens contact met ons op. We hebben een ruim assortiment waar we al veel van onze klanten uit Veghel blij mee hebben gemaakt. Ons vaste klantenbestand bestaat uit de wijken Boerdonk, Zijtaart, Mariaheide en Keldonk. Woont u ook in Veghel en heeft u interesse? Onder aan deze pagina staat meer informatie over onze werkwijze.

Nieuwbouwwijken in Veghel

Nieuwbouwwijk Veghels Buiten

De naam zegt het al: wonen in Veghels Buiten is wonen in de buurt van de natuur. Vanuit uw raam heeft u vrij uitzicht over uitgestrekte natuur wat zorgt voor een gevoel van vrijheid. De woningen beschikken allen over ruime tuinen waar u zelf invulling aan kunt geven. Heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Nieuwbouwproject Veghels Mooiste

Wilt u net buiten Veghel genieten van een oase aan rust? Dan zit u goed bij nieuwbouwproject Veghels Mooiste. Vanuit uw woning kunt u genieten van het uitzicht over de velden in het beekdal van de Aa en al het andere groens wat de omgeving te bieden heeft. Elke tuin is vrij om in te richten naar uw smaak waardoor u naast uw droomhuis, ook uw droomtuin kunt realiseren. Kortom: het is zeker ontspannen leven met nieuwbouwproject Veghels Mooiste!

Natuur rondom Veghel

Natuurgebied De Maashorst

Natuurgebied De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant waar u vele dingen kunt ondernemen en beleven. Het gebied is ongeveer 3.500 hectare groot en daarom ideaal voor de fanatieke wandelaar en fietsers. Ontdek de bossen, heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes! Ook ruiters en mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen bij de verschillende routes. Uw viervoeter is ook welkom in een van de hondenlosloopgebieden!

Natuurtuin ’t Bundertje

Aan de ecologische verbindingszone de Spoordijk vindt u Natuurtuin ’t Bundertje. Hier kunt u veel activiteiten ondernemen, zoals wandelen in de tuinen of insecten en planten zoeken. Vanaf half mei tot en met half oktober is er elke donderdag een open middag voor volwassenen. Ook kunt u meehelpen bij het tellen van de jaarlijkse vogeltelling. Deze natuurtuin is ook heel erg geschikt voor kinderen om hun eerste wijsheden over fauna en flora op te doen. Er is elke woensdagmiddag een speciaal programma voor kinderen om natuuractiviteiten te ondernemen. 

Klantervaringen in Veghel

Klantervaring van A. uit Uden

“Erg tevreden over graszodenkopen.nl”

Vorige week zijn de graszoden besteld en geleverd. Van te voren hebben wij een mail ontvangen met de tijd van levering. De graszoden zijn netjes op tijd geleverd. Ook hebben we digitaal een duidelijke handleiding ontvangen, zodat we het gras netjes en eenvoudig zelf konden leggen. De graszoden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn blij met ons mooie, nieuwe gras!

A. - Uden - 2020-04-20
Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22

Graszoden bezorgen Veghel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Veghel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Veghel

Veelgestelde vragen in Veghel

Hoe snel kunnen graszoden in Veghel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Veghel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.