Graszoden kopen in Veendam

Woont of gaat U binnenkort wonen in Veendam? Dan wilt men natuurlijk dat het nieuwe paleis er voortreffelijk bij ligt in de voor- en achtertuin. Zelf hoeft U helemaal nergens aan te denken, wij komen de graszoden leveren tot aan de deurmat. Ook bij een nieuwbouwproject leveren wij deskundig advies en ook al staat de straatnaam nog niet in Google Maps, wij zoeken graag en leveren de graszoden zo snel mogelijk! In de wijk Wildervank gaan wij graag aan de slag in het Woellust project. Gaat U wonen op het Golfeiland? Dan past een prachtige groene grasmat mooi bij de natuurlijke omgeving. Woont men in een andere wijk in Veendam of omstreken? Neem contact met ons op want wij komen graag naar U toe.

Verrassend Veendam

Veendam is een stad met interessante bezienswaardigheden in een verrassende omgeving. Er zijn volop mogelijkheden tot fietsen en wandelen in een uitgestrekt landschap. In de bebouwde kom van Veendam vind je de karakteristieke lintbebouwing uit de tijd van de Veenkoloniën. Een erfenis die men nog altijd wil koesteren. 

Rijke geschiedenis

Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd in de provincie Groningen en is de op een na grootste stad in de provincie. De rijke historie van Veendam is begonnen in de 17e eeuw, toen het zich ontwikkelde tot het centrum van de Groninger Veenkoloniën. Hierdoor is er in deze streek een karakteristieke bebouwing te vinden. In het centrum van Veendam vormden Ooster- en Westerdiep een vorkvorm omdat hier van origine een riviertje doorheen stroomde.

TT Assen

Assen is binnen een half uur te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Jaarlijks wordt hier de spectaculaire TT verreden en nog vele andere topevenementen. Tijdens de TT komen er jaarlijks toeschouwers vanuit de hele wereld en uit eigen land. Zit je er dus aan te denken om een kamer in je woning te verhuren als BnB? Dat heeft U tijdens deze dagen gegarandeerd een boeking.

Graszoden leggen in Woellust

De woningen in Woellust worden stijlvolle vrijstaande woning met een zee aan leefruimte. De halfvrijstaande woningen hebben een oog voor detail met een riante woonkamer en een ruime keuken op maat. Voor rust, ruimte en natuur zit U hier goed. Vlakbij ligt namelijk het schitterende natuurgebied Borgerswold met bossen en volop recreatiemogelijkheden. Met zoveel groen in Uw landschap, kunt U met onze graszoden mooi opgaan in de omgeving. 

Graszoden leveren in het Golfeiland

In dit project kunt U een eigen huis ontwerpen in een groene en waterrijke omgeving. U kunt hier Uw droomwoning op een perfecte locatie laten realiseren met genoeg plek voor een ruime tuin. Vanwege onze ervaring in graszoden leggen, komen wij graag bij U thuis om Uw nieuwbouw plan te bespreken. Op deze manier past Uw gloednieuwe woning moeiteloos in de ruime landelijke omgeving van het Golfeiland.

Klantervaringen in Veendam

Klantervaring van De vries uit Veendam

“Kwaliteits mat!”

Het gras ziet er zo goed uit en ligt er zo strak bij dat velen vragen of het een kunstgras mat is. Ondanks de extreme hitte van de afgelopen dagen toch gelegd en het gras goed het heel goed. Graszodenkopen.nl is wat mij betreft echt een aanrader!

De vries - Veendam - 2020-08-08
Klantervaring van Johan uit Veendam

“Goede kwaliteit en snelle levering.”

Na een verhuizing hebben wij weer bij dezelfde partij graszoden besteld, dit omdat het de eerste keer zeer goed bevallen was. Ook nu weer een goede grasmat geleverd. Snelle levering, duidelijke website en instructies. absolute aanrader!

Johan - Veendam - 2020-06-25

Graszoden bezorgen Veendam

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Veendam en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Veendam

Veelgestelde vragen in Veendam

Hoe snel kunnen graszoden in Veendam geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Veendam?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.