Graszoden kopen in Ulvenhout

In Brabant gelegen en in de nabijheid van het Ulvenhoutse Bos, daar vindt u Ulvenhout. Hier wordt u omringd door de natuur en diverse wateren. Hier kunnen wonen, betekent dat u zich inwoner mag noemen van een prachtig stukje van de provincie Noord-Brabant. De tuin bij uw woning leent zich in dit gebied heel goed voor het kopen van graszoden. Zo wordt uw tuin met de graszoden min of meer een verlengde van uw woonomgeving.

Wonen in Ulvenhout en een bezoek brengen aan het uitgestrekte Ulvenhoutse bos betekent dat u in dit gebied de volgende bossen tegenkomt:

 • het Voorbos
 • het Sint-Annabos
 • het Chaambos
 • het Prinsenbos

Staatsbosbeheer is de eigenaar van dit prachtige stukje Nederland en een deel van het bosgebied is aangeduid als Natura2000 gebied.

Dit bos staat bekend als oud en bestaat deels uit leemgrond. Hier vindt u een schat aan flora, waaronder:

 • de bosanemoon
 • de slanke sleutelbloem
 • de eenbes
 • het geel nagelkruid
 • de witte rapunzel

Graszoden kopen in Breda

Als u zoekende bent naar een te kopen nieuwbouwwoning niet ver van Ulvenhout gelegen, dan kan een nieuwbouwproject in Breda weleens datgene bieden dat u zoekt. Door hier een huis en graszoden te kopen, zult u binnen afzienbare tijd woonachtig zijn in het zuiden van de provincie Noord-Brabant. Het huis dat u hier kunt kopen, wordt gerealiseerd vanuit het project De Klokkenberg en is slechts zes kilometer verwijderd van Ulvenhout.

De vormgeving van dit project ontstaat door een groot aantal gebouwen te transformeren tot een kleine woongemeenschap. Hier wordt u omgeven door enorm veel gras dat wellicht via graszoden gerealiseerd wordt. Voor uw eigen tuin kunt u sowieso graszoden kopen. Zo krijgt het geheel direct een verzorgd aangezicht en maakt u het uzelf mogelijk om de werkzaamheden rondom uw verhuizing wat te spreiden.

Duurzaamheid

Met graszoden creëert u een tuin die een goede basis vormt voor verdere invulling met planten, tuinbeelden, ornamenten of bloemen.  Om een duurzame vorm van verlichting in uw tuin aan te leggen, kunt u gebruikmaken van ledlampen. Dit zal uw tuin een extra dimensie geven.

De duurzame toepassingen in- en op uw woning kunnen bestaan uit onder andere:

 • dak- en muurisolatie
 • vloerverwarming
 • HR++ glas
 • ledlampen
 • warmtepomp
 • elektrische kookplaat
 • zonnepanelen

Bezienswaardigheden Breda

Behalve het prachtige landschap, dat kenmerkend is voor de provincie Noord-Brabant, kunt u in de omgeving van Breda voldoende invulling vinden voor uw vrije tijd. Op cultureel gebied kunt u onder andere rijksmonumenten en kazernes bezoeken. Wilt u genieten op een festival, dan kunt u even helemaal los gaan op het Breda Jazz Festival, Cultuurnacht Breda, of hossen tijden het carnaval.

Festivals in Ulvenhout

In Ulvenhout kunt u met het hele gezin in het voorjaar genieten van de Voorjaarsmarkt. De attracties die hier aanwezig zijn, zullen bij de kinderen vast en zeker goed in de smaak vallen.

In september kunt u in Ulvenhout meedoen aan de Fietsdag Ulvenhout. Ook hier geldt natuurlijk dat u tijdens carnaval dagenlang kunt genieten van de feestelijke stemming.

Klantervaringen in Ulvenhout

Klantervaring van Alex uit Breda

“Perfecte kwaliteit”

Eenvoudig bestellen, geleverd volgens afspraak en een uitstekende kwaliteit!

Alex - Breda - 2020-03-18
Klantervaring van Freek uit Chaam

“Snel geleverd en mooie kwaliteit”

Dinsdag besteldt en woensdag netjes op tijd geleverd in mijn tuin! Fijn de extra informatie die over het product wordt meegestuurd via de mail. Mooi compleet product en de kinderen kunnen niet wachten tot ze erop kunnen spelen!

Freek - Chaam - 2020-05-28

Graszoden bezorgen Ulvenhout

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Ulvenhout en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ulvenhout

Veelgestelde vragen in Ulvenhout

Hoe snel kunnen graszoden in Ulvenhout geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ulvenhout?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.