Graszoden kopen in Uithuizen

Als u het geluk heeft dat u een huis heeft gekocht in Uithuizen, dan weet u als geen ander dat deze plek in het noorden van Nederland heerlijk is om te vertoeven. U staat binnen no-time bij de Waddenzee en ook de Eemshaven ligt dichtbij uw woning. Hierdoor pakt u binnen de kortste keren de veerdienst naar de Waddeneilanden. Maar ook de vele mooie polders en uitgestrekte weilanden zorgen voor de ultieme rust. Wilt u niets liever dat uw voortuin en achtertuin er net zo netjes bij komen te liggen als de weilanden van Uithuizen? Kies er dan voor om graszoden te kopen bij de professionele teler. 

Maak een wandeling en geniet van een prachtig uitzicht op de Menkemaborg 

Niet veel dorpen in Nederland hebben het geluk dat er een heus kasteel gelegen is. Menkemaborg dient vandaag de dag als een kasteelmuseum. Breng ook zeker eens een keer een bezoek aan de winkel. Hier kunt u publicaties vinden over de Menkemaborg en een selectie van boeken over Groningen. Al met al een echte musthave voor in uw woning. Wandel daarnaast ook een keer door de tuinen. Hier ziet u maar al te goed wat fraaie graszoden kopen voor uw tuin in Uithuizen kunnen betekenen. 

Kies uit diverse goede wandel- en fietsmogelijkheden

Als u kunt genieten van mooie en verzorgde graszoden kopen in Uithuizen, dan is de kans groot dat u het liefste ieder weekend buiten bent. Genieten dan van de prachtige natuur die de regio van Uithuizen rijk is. Niet ver van het dorp kunt u diverse goede wandel- en fietsmogelijkheden vinden. Breng tijdens de warmste dagen van het jaar een bezoek aan Nationaal Park Lauwersmeer en geniet van de nodige verkoeling aan het water of geniet op een van de vele graszoden, die u ook kunt kopen voor uw tuin. 

Kies voor een van de vele uitnodigende fietsroutes

Wist u dat Uithuizen het ideale startpunt is voor het ondernemen van vele mooie fietsroutes? Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht langs de Waddenzee of kies er juist voor om het minder waaierige binnenland te ontdekken. Liever het gezellig stadsleven ontdekken? Binnen een relatief korte tijd staat u zowel met de fiets als met de auto in de altijd gezellige gelijknamige hoofdstad van de provincie. Tijdens een fietstocht ziet u direct de voordelen van mooie graszoden kopen voor uw woning.

Klantervaringen in Uithuizen

Klantervaring van Peter goossen uit Kantens

“Prima kwaliteit. Vlotte levering”

Na een week bijna al een strak grasveldje zonder echt zichtbare banen. Nog even geduld hebben dan helemaal strak

Peter goossen - Kantens - 2020-04-22
Klantervaring van Erwin uit Loppersum

“Super gras en service, een 9 omdat er altijd iets te verbeteren moet zijn!”

Zeer prettige ervaring met het leveren van mijn schaduw graszoden. Kleine tip lever er nog een A4 met legtips of advies bij!

Erwin - Loppersum - 2020-04-07

Graszoden bezorgen Uithuizen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Uithuizen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Uithuizen

Veelgestelde vragen in Uithuizen

Hoe snel kunnen graszoden in Uithuizen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Uithuizen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.