Graszoden kopen in Tiel

Tiel is een historische stad in de provincie Gelderland. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Op deze manier wordt de stad daadwerkelijk omringd door natuur en water. Een ideale plek om te wonen en te recreëren.  In Tiel wonen is dus erg aantrekkelijk. Helemaal als u een mooi gazon om uw huis heeft liggen. Wij komen met liefde een gazon leveren en leggen bij uw huis in Passewaaij. Maar ook in Zennewijnen, Wadenoijen en Kellen. Waar in Tiel u ook woont, wij hebben mooie graszoden voor u, zodat uw gras dat groener is dan dat van de buren. Lees onderaan deze pagina verder voor meer informatie.

Grasmatten bestellen in Kop van Waal

De wijk Kop van Waal in Tiel is een perfecte locatie om te wonen. De woningen worden gebouwd in een park en de wijk ligt op een toplocatie. Er zijn woningen beschikbaar voor mensen van zeer divers pluimage: voor starters, beginnende gezinnen, maar ook mensen die groter willen gaan wonen. De wijk is prachtig aangekleed met veel groen en meer dan voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. Ook slingeren er voldoende paden door de wijk voor een ontspannen wandeling. En wat te denken van de ruimte om lekker in de tuin in het gras te zitten?

Gras laten leggen in Redute

Deze nieuwbouwwijk in wording heeft een imposante liggen langs de Waal. De naam Redute betekent zoveel als ‘Vesting’, aangezien u zo achter de kade woont, beschermd tegen de rivier en haar water. De huizen die gebouwd worden zijn extra duurzaam, met zonnepanelen die bij de bouw opgeleverd worden. Ook uw tuin kunt u laten aanleggen bij de bouw van uw nieuwe huis. Gaat u straks de mooiste tuin van de wijk hebben, compleet met een strak aangelegd gazon? Hier kunnen wij u uiteraard mee helpen, door onze grasmatten te komen leveren en leggen.

Recreatie in Tiel

Zoals al eerder vermeld, is Tiel een historische stad. Het is dus zeker de moeite waard om een goede stadswandeling te maken langs historische gebouwen, zoals de Waterpoort uit 1647, de Sint-Maartenskerk, het Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis, of de Vismarkt. Ook is Tiel de stad waar elk jaar het festival Appelpop georganiseerd wordt. Er is dus zeker voldoende te doen!

Flipje & Streekmuseum Tiel

Dit museum met bijzondere naam is compleet gericht op de stad Tiel en haar rijke geschiedenis. Het museum is gevestigd aan het Plein, in het gebouw van de voormalige herensociëteit. De naam Flipje is afkomstig van een reclamefiguur, verbonden aan de fabriek De Betuwe. Deze fabriek maakte jarenlang diverse producten met fruit uit de streek,

Natuur in Tiel

Genieten in het Linge-Waalpark

Dit mooie stukje natuur in de wijk Passewaay heeft erg mooie wandelpaden waar menig wandelaar of hardloper graag zijn of haar rondje maakt. Het park is toegankelijk via klaphekken, want er lopen in het park Galloway-runderen vrij rond. Deze runderen lopen ook rond in het naburig gelegen natuurgebied, Wetlands-Passewaay.

Wandelen in de Zochertuin

Achter het Ambtmanshuis, één van de hoogtepunten van de binnenstad van Tiel, ligt een ware parel verstopt. De Zochertuin is een fraaie landschaptuin uit de negentiende eeuw. De Ambtsmanstuin heeft veel bomen, bijzondere loofbomen en verschillende naaldbomen. De Hoogeboomtuin heeft behalve veel mooie bomen, ook veel struiken, coniferen en Aucuba’s. Laatstgenoemde tuin heeft een meer open karakter, maar beide tuinen zijn een genot om in rond te lopen.

Struinen door Het Kalverbos

Dit park dekt mooi de historische waarde van Tiel, aangezien onder het park de resten rusten van de Sint-Walburgkerk, een kerk van meer dan duizend jaar oud. Het park ontleent zijn naam aan de kalvenhandel die er plaatsvond, nadat de kerk gesloopt was. Tegenwoordig is het een heerlijke plek om te wandelen en even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Klantervaringen in Tiel

Klantervaring van Ilona uit Tiel

“Grandioos”

Snelle levering, komen afspraken na, vriendelijk personeel en mooi gras.

Ilona - Tiel - 2020-05-27
Klantervaring van Anton uit Tiel

“Goed en duidelijk en top gras”

Zeer tevreden en concreet mooie matten goed gevuld en zonder netten en mooie diepe groene kleur

Anton - Tiel - 2020-04-17

Graszoden bezorgen Tiel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Tiel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Tiel

Veelgestelde vragen in Tiel

Hoe snel kunnen graszoden in Tiel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Tiel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.