Graszoden kopen in Teteringen

Teteringen heeft in de Tachtigjarige oorlog meerdere belegeringen mee moeten maken. Hierdoor is een kapel die rond het jaar 1500 werd gebouwd, zwaar beschadigd. Tegenwoordig is het restant van de belegeringen een begraafplaats in Teteringen.

Een huis kopen in Teteringen staat garant voor wonen in een omgeving die wordt gekenmerkt door meerdere landschappen. Zo vindt u aan de oostkant van Teteringen de Teteringse Heide. Hier is een overvloed aan open zandverstuivingen en naaldbos te vinden. Ten noordoosten van Teteringen ligt de Oosterheide en ten noorden van Teteringen vindt u grove dennenbossen en een heidegebied.

In Teteringen uw huis en graszoden kopen, brengt u op het gebied van natuurlijk schoon veel afwisseling. Wilt u echter een nieuwbouwhuis kopen, dan kunt u daarvoor terecht in Breda dat niet ver van Teteringen ligt.

Graszoden kopen in Breda

Ook in deze omgeving zult u versteld staan van de prachtige natuur in de directe nabijheid van uw toekomstige woonplek. Met die plan wordt geprobeerd om vergroening van het woongebied te realiseren.

Dit wordt onder meer duidelijk door de duurzame toepassingen bij de bouw en het feit dat de wijk autoluw zal worden gemaakt. Uw huis en graszoden in Breda zullen gelegen zijn in een woonlandschap.

Met de bouw wordt de stedelijke woonomgeving nog groen dan het al is.  Een ideale situatie voor het leggen van graszoden in uw tuin.

Duurzaamheid

Al tijdens de bouw van uw woning kunt u de te kopen graszoden rondom uw huis aanleggen. Hierdoor krijgt uw kavel niet alleen een mooi aangezicht, maar voorkomt u ook dat de bouwgrond rond uw huis steeds naar binnen wordt gelopen en uw huis vervuilt.

Bij het kopen van een huis wordt stilgestaan bij het effect dat de bouw heeft op het milieu. U kunt het huis voorzien van vloerverwarming, goede isolatie, een warmtepomp en een elektrische kookplaat. Hiermee legt u een goede basis voor een woning die is voorbereid op de toekomst.

Aangezien Nederland uiteindelijk van het gas af zal gaan, voorkomt u hiermee een grote verbouwing in de toekomst. Als u de graszoden in uw tuin aanvult met ledverlichting, dan is de verlichting niet alleen duurzaam, maar bereikt u ook een mooi verlichte tuin in de avonduren.

Festiviteiten

Na de verhuizing zult u de mogelijkheid hebben om uw vrije tijd op een leuke manier in te vullen. Breda biedt hiervoor meerdere mogelijkheden, zoals:

 • de Brabantse Kastelendag
 • het Film Festival Breda
 • de Stipbeurs
 • Dancetour

Naast deze festiviteiten kent Breda ook veel bezienswaardigheden op het gebied van cultuur en is het landschap ook de moeite waard om te leren kennen. Als u een keer echt wilt uitgaan in Breda dan zijn de nachtcafés een geschikte plek om uw tijd in door te brengen. Rond de Grote Markt en de Havermarkt in Breda komt u deze veel tegen.

U kunt een gezellige avond uit combineren met een bezoek aan:

 • Holland Casino
 • Bioscoop Pathé
 • Chassé Theater

Klantervaringen in Teteringen

Klantervaring van Sandra uit Oosterhout

“Snelle levering, goede prijs, mooi gras”

We kregen de graszoden snel geleverd. Ze werden in overleg met de chauffeur op de gewenste plek op de oprit gelegd. Prijs is prima en het gras ziet er erg mooi uit. Tevreden en we zullen graszodengelegd.nl zeker aanraden bij vrienden en familie!

Sandra - Oosterhout - 2020-04-24
Klantervaring van Alex uit Breda

“Perfecte kwaliteit”

Eenvoudig bestellen, geleverd volgens afspraak en een uitstekende kwaliteit!

Alex - Breda - 2020-03-18

Graszoden bezorgen Teteringen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Teteringen en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Teteringen

Veelgestelde vragen in Teteringen

Hoe snel kunnen graszoden in Teteringen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Teteringen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.