Graszoden kopen in Terneuzen

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u binnenkort uw tuin helemaal opknappen? Een leuk vooruitzicht, dat is een ding wat zeker is! Waar u misschien wat minder zeker over bent, zijn alle keuzes die gemaakt moeten worden. Dat is helemaal niet gek, want er komt inderdaad veel bij kijken. Veel van onze klanten uit Terneuzen gingen u voor, bijvoorbeeld uit de wijken Philippine, Sas van Gent, Biervliet en Koewacht. Woont u ook in Terneuzen? Wij helpen u graag een handje! Voor meer informatie over onze werkwijze, kunt u een kijkje nemen onder aan deze pagina.

Nieuwbouw in Terneuzen

Nieuwbouwproject Argusvlinder

Vlakbij de Otheense Kreek, natuurgebied Margarethapolder en de Westerschelde komt nieuwbouwwijk Argusvlinder: een wijk omgeven door groen en met een waterrijke opzetting. Deze jonge wijk is ideaal voor iedereen die houdt van de natuur en daar ook vaak tijd wilt doorbrengen. De woningen beschikken over ruime tuinen waar u met mooi weer kunt  genieten van de rustige omgeving.

Nieuwbouwproject De Hattingaschans

Vlakbij de Schoenenwerf en de Koninginnepage komt nieuwbouwwijk De Hattingaschans. De nieuwbouwwijk wordt als het ware op een eilandje gebouwd, waardoor het vanaf een afstandje lijkt alsof de wijk drijft. De woningen hebben uitzicht op het water waardoor u een gevoel van vrijheid ervaart en helemaal tot rust kunt komen. Ontspanning op een eiland: dat klinkt natuurlijk ideaal!

Natuur rondom en in Terneuzen

Het Eiland van de Meijer

U kunt Het Eiland van de Meijer vinden tussen Terneuzen en Spui en langs de Otheense Kreek. Het is nog een vrij nieuw natuurgebied en daarom interessant om vaker terug te komen om de groei van het bos met uw eigen ogen te aanschouwen. Het gebied is namelijk volledig toegankelijk en dus kunt u hier naar hartenlust wandelen. Vooral het uitzicht over de Otheense Kreek is de moeite waard.

Margarethapolder

Om de natuur rondom Terneuzen tegemoet te komen en de Westerschelde te compenseren, is in de bestaande Margarethapolder een nieuw natuurgebied aangelegd. Het natuurgebied is nu een nat, dras gebied rijker. Hier leven steltlopers, eenden en ganzen. Ook zijn oude drinkputten, kreken en de voormalige inlaagdijk gedeeltelijk hersteld. Om het gebied te leren kennen, biedt Staatsbosbeheer excursies aan waar u heel het gebied kunt ontdekken. Bent u een echte vogelliefhebber? Dan is Margarethapolder echt iets voor u! Bovenop de zeedijk is namelijk een vogeltelpost opgezet. In het voor- en najaar kunt u hier veel vogels op doortrek aanschouwen.

Klantervaringen in Terneuzen

Klantervaring van Johnny uit Terneuzen

“Goed ”

Mooi gras netjes geleverd

Johnny - Terneuzen - 2020-06-17
Klantervaring van Tara uit Axel

“Snel, goed contact, goede kwaliteit!”

Makkelijk en snel besteld. We werden goed geïnformeerd/op de hoogte gehouden door extreme hitte afgelopen week. Gras ziet er goed uit voor een mooie prijs!

Tara - Axel - 2020-08-14

Graszoden bezorgen Terneuzen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Terneuzen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Terneuzen

Veelgestelde vragen in Terneuzen

Hoe snel kunnen graszoden in Terneuzen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Terneuzen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.