Graszoden kopen in terheijden

Terheijden is een dorp in de gemeente Drimmelen in het noorden van de provincie Brabant. Terheijden bevindt zich ten noorden van Breda en ten zuiden van het nationaal park de Biesbosch. Naast Breda leveren we natuurlijk ook in de hele gemeente Drimmelen en dus ook in Terheijden. U kunt de graszoden online bij ons kopen en dan kunt u voor een levering op locatie naar wens kiezen of dat u de graszoden zelf ophaalt.

Graszoden kopen in de Weelde

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 33 huizen. De huizen zijn vooral voor jonge stellen met gezinnen en gevorderden ontworpen. In het oosten van Terheijden aan de Schansstraat staat momenteel nog een boerderij met een groot weiland. Op het grote stuk land komen de nieuwe huizen staan. Het is een beschutte plek om te wonen aan de kleine Schans, maar ook in de buurt van de haven van Terheijden, het dorpshart in de molen. Alhoewel de opzet ruim is, zal de nieuwe Wijk en intiem karakter krijgen. Er komt ook veel groen in de wijk voor en een veldje om bijvoorbeeld op te voetballen. Als u in deze nieuwe wijk een huis koopt met de tuin op het noorden en nu wilt graszoden kopen, dan is het belangrijk dat u graszoden koopt die goed tegen schaduw kunnen. Omdat de percelen zijn tot wel 411 vierkante meter groot zijn, zal het aanleggen van een strak gazon geen probleem moeten zijn.

Het nieuwbouwproject de Gruythof

Dit nieuwe project komt achter de appartementen aan de Botzegge op de huidige Sovak-locatie. De Gruythof bestaat uit 15 woningen waaronder 8 eensgezinswoningen, 3 bungalows en 4 rijtjeshuizen. Alle huizen in dit nieuwe project worden 100 procent gasloos en energieneutraal. Dit houdt in dat alle huizen door middel van een luchtwarmtepomp verwarmt worden. Ook zullen de huizen uitgerust zijn met een aantal zonnepanelen op het dak die genoeg energie zullen leveren om uw dagelijkse gebruik te dekken. Hierdoor bespaart u maandelijks in kosten. Zoals op de projectfoto’s te zien is, wordt dit ook een groene wijk. Graszoden in uw tuin zullen dus goed bij de directe omgeving passen. Ook als u hier een woning koopt met een tuin op het noorden, is het belangrijk dat u schaduwgras koopt.

Nationaal park de Biesbosch

Dit nationaal park is ongeveer 90 km² groot en het ligt in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland. De zoetwatergebieden en wilgenvloedbossen zijn kenmerkend voor dit gebied en in de Biesbosch heeft zelfs een paar riviereilanden. De Biesbosch kreeg in 1994 de status nationaal park. Het bijzondere aan de Biesbosch is dat er eb en vloed is. Voor de visliefhebber is dit echt een mooi gebied om te vissen. Alle vissoorten die er vroeger geweest zijn, kunt u deels hedendaags deels niet of nauwelijks meer vinden door de overbevissing, de Deltawerken en de vervuiling. U kunt nu nog vissen zoals de paling, snoek, snoekbaars, roofblei en brasem in dit gebied vinden. Naast verschillende vissoorten kunt u ook veel volgens spotten in het nationaal park de Biesbosch zoals de zeearend, de visarend, de kleine plevier, de visdief en de ijsvogel. Ook komen in dit gebied veel kleine zoogdieren zoals de hermelijn of wezel voor, maar ook een grote grazers zoals de schotse hooglander. De dierenliefhebber kan in dit gebied dus echt z’n hart ophalen. Dit nationaal park ligt op slechts 12,5 kilometer van Terheijden.

Klantervaringen in terheijden

Klantervaring van Leo uit Wagenberg

“Top”

Overzichtelijke website, duidelijke uitleg en eenvoudige bestelprocedure Kwaliteit van de stipt volgens afspraak geleverde graszoden was uitstekend.

Leo - Wagenberg - 2020-03-20
Klantervaring van Alex  uit Breda

“Perfecte kwaliteit”

Eenvoudig bestellen, geleverd volgens afspraak en een uitstekende kwaliteit!

Alex - Breda - 2020-03-18

Graszoden bezorgen terheijden

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in terheijden en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor terheijden

Veelgestelde vragen in terheijden

Hoe snel kunnen graszoden in terheijden geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar terheijden?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.