Graszoden kopen in t Harde

In de provincie Gelderland op de mooie bosrijke Veluwe ligt t Harde. Dit is een prominente plaats waarvoor graszoden kopen zeker is aan te raden. Een groen gazon in t Harde draagt bij aan mooi en natuurlijk wonen. Uw tuin wordt zo net zo groen als de mooie Veluwe is in alle jaargetijden samen met haar veelzijdige flora en fauna.

Graszoden kopen kan via de website. U kunt natuurlijk kiezen of u ze laat leveren of liever zelf af wilt halen. Graszoden kopen doen alle liefhebbers van een perfecte achtertuin waar voldoende balans is tussen al het groen en andere interieurstukken voor uw tuin. U kunt met graszoden een hele mooie beeldentuin maken bijvoorbeeld en creatief zijn in uw tuin ontwerpen. Denk aan een waterspel of vijver omringt door graszoden. Het kopen van graszoden is eenvoudig. Tevens is leggen net zo eenvoudig. U harkt zwarte aarde helemaal glad en vrij van onkruid. Vervolgens rolt u de graszoden met een paar handbewegingen zo uit.

Nieuwbouw en wijken in t Harde

Aan de Heidezoom in t Harde, wat omringt is door al het groen van de Veluwe, liggen prachtige nieuwbouw woningen. De woningen hebben een uitzicht op bos en weilanden. U kunt hier zowel in een twee onder een kap als vrijstaande woning wonen met een groene tuin van mooie graszoden die u bij ons kunt kopen.

U maakt uw tuin in de nieuwbouwwoningen van de Heidezoom helemaal een met de schone natuur in de omgeving. Uw woning krijgt met graszoden een mooie open en nette uitstraling. Een groene tuin kunt u helemaal ontwerpen bij uw nieuwe huis. Uiteraard kunt u ook een bestaande tuin vernieuwen en verfrissen met graszoden.

Natuur in t Harde en de omgeving

t Harde ligt op de Veluwe. Een van de meest mooie en ongerepte natuurgebieden in Nederland. De Veluwe heeft wat weg van het buitenland, zoals de Ardennen. Niet voor niets is de Veluwe een toeristisch trekpleister. Natuurpark de hoge Veluwe bevat vele soorten zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën.

De Hoge Veluwe is 5400 hectare groot aan natuur. Hier komen bijzondere herten voor zoals het edelhert en wilde zwijnen. Ook de elegante reeën, sluwe vossen en zeldzame Dassen komen hier voor. Ook graast hier het Moeflon schaap, welke zeldzaam is. In het park worden voor zowel volwassenen als kinderen diverse activiteiten georganiseerd. 

Klantervaringen in t Harde

Klantervaring van Ij hollander uit Culemborg

“Prima kwaliteit en service”

Tevreden over de kwaliteit, mooie zoden . Gekozen voor schaduwgras. Netjes geleverd op de afgesproken dag.

Ij hollander - Culemborg - 2020-05-13
Klantervaring van Arinka uit Houten

“Snel bezorgd”

Snel bezorgd. Bezorgng is prijzig, maar dat scheelt wel een vieze auto of huur van een aanhanger. Onderaan de streep dus redelijk. De graszoden waren wel een beetje droog door de hitte, maar met flink sproeien is het toch goed gekomen. We zijn heel blij met ons gazon!!!

Arinka - Houten - 2020-06-15

Graszoden bezorgen t Harde

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in t Harde en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor t Harde

Veelgestelde vragen in t Harde

Hoe snel kunnen graszoden in t Harde geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar t Harde?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.