Graszoden kopen in streefkerk

Wanneer u graszoden wilt kopen in Streefkerk dan zijn wij degenen die u zoekt. Wij verkopen graszoden in Streefkerk. U kunt de graszoden online kopen, vervolgens kunt u na het kopen kiezen om ze bij ons af te komen halen, of om ze te laten bezorgen. Maar, u wilt uiteraard wel eerst worden geïnformeerd over de mogelijkheden wanneer u graszoden wilt kopen in Streefkerk. In dit artikel nemen wij u mee naar Streefkerk, en we geven een uitgebreide beschrijving van het plaatsje.

Over Streefkerk zelf

Streefkerk is een dorpje wat we kunnen vinden in de provincie Zuid-Holland. Het dorpje ligt in de streek Alblasserwaard en het is onderdeel van de gemeente Molenlanden. In eerste instantie was het altijd een zelfstandige gemeente, totdat het dorp in 1986 overstapte naar de gemeente Liesveld. In 2013 ging de gemeente over naar Molenwaard, en de meest recente verandering was in 2019. Toen stapte het dorp over naar de gemeente Molenlanden.

Evenementen

Een andere mogelijkheid voor graszoden kopen is het gebied van evenementen. In april en in oktober wordt er in streefkerk een tweedehands kinderkleding beurs georganiseerd. De helft van de opbrengst gaat naar degene die de kleding inlevert. De andere helft gaat richting Woord & Daad. Het is een evenement met gezelligheid en een groot assortiment aan kleding. Daarnaast zijn de prijzen ook niet al te hoog.

Daarnaast wordt er hier ook, net zoals in vele plaatsen, een avondvierdaagse georganiseerd. En er zijn ook diverse andere gezellige feestevenementen zoals Oktoberfest, het Midzomer Pleinfeest en een kerstmarkt die een van de dinsdagen in september wordt georganiseerd.

Nieuwbouw in Streefkerk

Het was in 2020 de bedoeling om een nieuw bouwproject te realiseren. Die wens moest echter iets worden uitgesteld, maar het is de bedoeling om in 2021 het nieuwe project op te leveren. Aan de Nieuwe Veer 113 ligt momenteel een familiebedrijf dat de bedrijfsvoering wenst te verhuizen in de richting van de Middenpolderweg. Op deze locatie wordt het buitenterrein opgeschoond en de gebouwen worden gesloopt. Hier worden nieuwe woningen gebouwd in Streefkerk die groen en klimaatneutraal moeten zijn.

Het project

Momenteel ligt de gedachte vooral bij vrijstaande woningen in grote volumes. Maar het is ook mogelijk om twee- of driekappers te gaan bouwen. Daarnaast is het ook mogelijk om te gaan voor het bouwen van levensloopbestendige woningen. Hierbij vinden alle voorzieningen zich op de begane grond. Deze plannen zullen worden gerealiseerd op basis van de behoeften van de bewoners van het dorp. Ook kunnen er huizen worden gebouwd waarbij het mogelijk is om mantelzorg te bieden. De inwoners hebben het zo goed als helemaal voor het zeggen. Zij zullen veel inspraak krijgen in dit nieuwe project. Een dorp moet uiteindelijk een plek zijn voor en door inwoners.

Wat is er zoal gebeurd de laatste tijd?

En hoe staat het met Streefkerk de afgelopen jaren? In 2010 en 2011 is er een redelijk toekomstbestendige visie tot stand gekomen. Zo is er een nieuwe dijk van 35 meter breedte aangelegd, als voorbereiding op de veranderingen van het klimaat.

Daarnaast wordt deze dijk ook breder gemaakt een de kant van de rivier. Deze versterking wordt daarnaast in combinatie gedaan met het uitbreiden van de jachthaven En, het is de bedoeling om een nieuw dorpshart boven op de dijk te plaatsen. Dus er is spraken van grote plannen op het gebied van toekomstbestendigheid. Dat biedt mogelijkheden voor de toekomst!

Klantervaringen in streefkerk

Klantervaring van A deelen uit BERGAMBACHT

“Heel goed ”

Goede informatie met betrekking tot leverdatum en tijd. Netjes en stevig verpakt en goede kwaliteit!

A deelen - BERGAMBACHT - 2020-04-19
Klantervaring van Ricardo  uit Ammerstol

“Zeer goede kwaliteid en super service”

Ik heb via graszodenkopen.nl me graszoden gekocht voor onze tuin, de levering was optijd en de kwaliteid vancde graszoden waren zeer goed en ook erg mooi groen (goede kwaliteid dus) na levering bleek het mee bestelde aanlegmest er niet bij te zitten had. Ik had gelijk hier over contact opgenomen met graszodenkopen.nl en ik zeer goed en zeer netjes geholpen, de mevrouw aan de telefoon, ze regelde gelijk dat de aanlegmest na bezord werd, en indd de volgende dag had ik netjes de mest in huis en kon ik mijn gazon bemesten. Ik rad dit bedrijf zeker aan bekende

Ricardo - Ammerstol - 2020-04-23

Graszoden bezorgen streefkerk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in streefkerk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor streefkerk

Veelgestelde vragen in streefkerk

Hoe snel kunnen graszoden in streefkerk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar streefkerk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.