Graszoden kopen in Sneek

Sneek is een gemeente in de provincie Friesland. De stad ligt aan het bekende Sneekermeer, maar is ook zeer populair door de historische binnenstad. Hoewel Sneek een gematigd zeeklimaat heeft, is er ook een hoop groen te bekennen. Zowel in de binnenstad als daarbuiten vindt u verschillende grasvlakten en groene gebieden. Wij leveren regelmatig graszoden in Sneek bij particulieren, bedrijven en verenigingen. Denk hierbij aan grasveldjes om op te voetballen, een perkje langs wandelpaden en zelfs grotere oppervlaktes bij sportverenigingen. Zo werkten wij al in de wijken Hemdijk, Zwetteplan, Bomenbuurt en Bolsward. Bent u zelf in bezit van een stuk grond wat u graag van gras wil voorzien? Dan vindt u onderaan deze pagina meer informatie over alle mogelijkheden.

Rasterhoffpark

Het Rasterhoffpark is een relatieg jong park met een unieke ligging. Het park is namelijk een samensmelting van het stadsbos, zandafgravingen en een heringerichte vuilnisbelt. Het landschap is dan ook vrij heuvelachtig, wat een aantal bijzondere dieren met zich meebrengt. U kunt er namelijk Reeën en Hooglanders tegenkomen, evenals een aantal bijzondere vogelsoorten. Het gebied is daarnaast geschikt voor wandelaars en fietsers, maar er zijn ook een aantal speelgelegenheden te vinden en groene weiden met adembenemend uitzicht.

Burgermeester de Hooppark

Het Burgermeester de Hooppark is een klein park, gelegen in bewoond gebied. Het park bevindt zich op loopafstand van het centrum en heeft goede wandelpaden met een levendige vijver in het midden. Ook zijn er verschillende grasvelden voor sportactiviteiten en een zwembad aan de rand van het park. Het park is vooral in trek bij hondeneigenaren, maar ook mensen die gewoon even een blokje om willen en in het centrum wonen kunnen hier een frisse neus halen. De grasvelden zijn goed onderhouden en wandelaars kunnen in alle rust een ommetje maken.

MorgenWonen Sneek

Op zoek naar een woning in het noorden van Sneek? In de Harinmaland wijk is de bouw gestart van een nieuwbouwproject. Er komen 25 extra woningen in de duurzame, innovatieve wijk en de bouw is inmiddels in volle gang. Het gaat om eengezinswoningen met een uitzicht op een grasveld. Daarnaast zijn er riante buitenruimtes die u geheel naar wens kunt inrichten. Wilt u bij uw nieuwbouwwoning gras laten leggen? Dan leveren en leggen wij graag uw graszoden op de gewenste plek. Of het nu gaat om een klein stukje van de tuin of een grotere oppervlakte; wij regelen het voor u! De graszoden kunt u gemakkelijk en snel bestellen. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.

Klantervaringen in Sneek

Klantervaring van Robert uit Sneek

“Goede kwaliteit en service ”

Graszoden waren zeer netjes opgestapeld op een pallet.. Kwaliteit van het gras is goed waardoor het verplaatsen en uitrollen van het gras uitstekend ging. Wij zijn zeer tevreden met het product.

Robert - Sneek - 2020-07-30
Klantervaring van Jeroen uit Sneek

“Maakt de tuin af..”

als 'afsluiter' van onze nieuwe tuin... een nieuwe grasmat. Grasmatten besteld en keurig binnen de gestelde tijd geleverd. Handzame rollen waardoor het leggen heel eenvoudig is. Een aanrader.

Jeroen - Sneek - 2020-07-08

Graszoden bezorgen Sneek

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Sneek en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Sneek

Veelgestelde vragen in Sneek

Hoe snel kunnen graszoden in Sneek geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Sneek?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.