Graszoden kopen in Slagharen

Slagharen is een bekend dorp wat naamsbekendheid heeft door haar attractiepark. In de buurt van het attractiepark en mooie groene omgeving van Slagharen kunt u mooi wonen met een grasveld door graszoden te kopen. Graszoden kopen zorgt ervoor dat uw tuin een gezellige natuurlijke uitstraling krijgt. Graszoden kopen doet u snel online. U kunt de graszoden zelf makkelijk in uw tuin leggen.

Als u graszoden wilt kopen in Slagharen kunt u deze naast laten bezorgen ook zelf op komen halen op de locatie. Graszoden zijn een aanwinst om uw tuin met mooi groen op te vullen. In de zomer kunt u als u graszoden gaat kopen en leggen met uw blote voeten door de tuin rennen. Tevens kunnen kinderen veilig spelen op een groen gazon. Hier kunt u een zwembad op plaatsen of een trampoline. Maar ook een eigen speeltuin. Graszoden zijn van hoge kwaliteit en gelijk klaar om geplaatst te worden in de tuin.

Graszoden kopen draagt bij aan de natuur om het huis heen. Slagharen ligt in een groene omgeving en een netjes grasveld mag daar zeker niet bij ontbreken.

Wijken in Slagharen

Aan de Spinnerijstraat in Slagharen liggen nieuwbouwwoningen waarbij u een gehele nieuwe tuin aan kunt leggen. De ruime kavels hebben voldoende ruimte om graszoden op uit te leggen rondom het huis.

De twee onder een kap nieuwbouw woningen vormen een mooi geheel als zowel u als de buren over een groen grasveld beschikken. De woningen en de wijk zijn riant om te zien en bieden veel bossen, weilanden en groen. Ook zomers kunt u heerlijk recreatief bezig zijn. U kunt attractiepark Slagharen en het bijbehorende vakantiepark bezoeken dichtbij huis. 

Natuur in Slagharen en omgeving

Slagharen heeft naast haar mooie themapark met zwembad Mexicana en vakantiepark veel natuur. U kunt in de omgeving een mooie wandeling maken of de fiets pakken om diverse fietsroutes te bewonderen door het Overijsselse landschap.

Het Vechtdal waaraan het dorp ligt biedt vele vakantieactiviteiten of zomaar is voor een dagje uit. De vecht leent zich voor kajakken en varen. Ook zijn er mountainbike routes en kanoroutes op het water langs mooie dorpjes in de omgeving van slagharen. De natuur brengt veel rust met zich mee. In Slagharen kunt u dus sport en ontspanning beleven.

Bezienswaardigheden in Slagharen

Het dorp heeft het gelijknamige attractiepark voor gezinnen. Er is een spectaculaire achtbaan, een reuzenrad, diverse snelle (draai) attracties en waterbanen. Maar ook ontspannen attracties zoals een kabelbaan die u van A naar B brengt in het attractiepark zijn een onderdeel met een prachtig uitzicht.

U kunt in Slagharen genieten van een tropisch Mexicaans zwemparadijs met diverse waterglijbanen voor de kinderen. Het bijbehorende vakantiepark leent zich voor een ontspannen recreatieve vakantie in de natuur in een modern uitgerust vakantiehuisje. Uw fiets meenemen is een goed idee als u mooie routes wilt verkennen. Het voormalige ponypark Slagharen biedt ook het Black Hill klimpark. Kinderen kunnen hier de uitdaging aan om op diverse parcours omhoog te klimmen in een netwerk van touwen, lianen en klimmuren.

Black Hill Ranger Path biedt een uitdaging om de overkant te bereiken. Deze manier van survival is een attractie voor jong als oud. U leert hier obstakels te omzeilen door veilig het parcour te voltooien. Iedereen draagt een helm en is uitgerust met veiligheidsgereedschap. 

Klantervaringen in Slagharen

Klantervaring van Patricia doldersum uit Lutten

“Goede brengservice en topkwaliteit graszoden! ”

Ideaal, vanuit de huiskamer de graszoden bestellen! Goede brengservice, bezorgd tot aan de tuin. Kwaliteit van de graszoden is prima, makkelijk te leggen en mooi groen. Mochten we ooit nog een keer nieuwe graszoden nodig zijn dan zouden we zeker nog een keer bij Graszoden kopen.nl weer bestellen.

Patricia doldersum - Lutten - 2020-04-04
Klantervaring van Anton uit Kerkenveld

“Op afgesproken tijd geleverd, prima kwaliteit gras”

Nooit eerder graszoden gelegd, dankzij duidelijke instructiefilm en -mail is het prima gegaan. Gras slaat na 4 dagen al goed aan, ondanks droog en warm weer.

Anton - Kerkenveld - 2020-06-24

Graszoden bezorgen Slagharen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Slagharen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Slagharen

Veelgestelde vragen in Slagharen

Hoe snel kunnen graszoden in Slagharen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Slagharen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.