Graszoden kopen in sint-oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats uit de gemeente Meierijstad in de provincie Noord-Brabant. Met een inwonersaantal van 18.250 inwoners is het een dorp met een stedelijk karakter. Het is er levendig met een gezelligheid waar Brabant bekend om staat. Bovendien zijn er vele parken gelegen in het Dommeldal. Dit is een prachtig, beeldbepalend gebied voor dit dorp. Met al deze gezelligheid en mooie parken is Sint-Oedenrode een van de mooiere dorpen in Noord-Brabant om te wonen.

Wilt u ooit nog een woning kopen in de gemeente Meierijstad? Bent u in het bijzonder op zoek naar een eigen plekje in het mooie Sint-Oedenrode? Wilt u voor uw tuin nog een mooi gazon aanleggen? Dan doet u dit natuurlijk met graszoden via onze webshop. We bieden graszoden aan van hoge kwaliteit, tegen een laag tarief en met een snelle levering. Wanneer komen we langs bij u?

Ruim en modern wonen in Sint-Oedenrode

Graszoden kopen bij Eerschotsestraat

Aan de Eerschotsestraat komt een groot nieuwbouwproject van meer dan 60 nieuwe woningen. Hier wonen betekent wonen in een woonwijk met een groen karakter. Naast het toevoegen van een landelijke omgeving grenst dit gebied ook aan een van de aftakkingen van de Dommel. De wijk is verder voorzien van de nodige voorzieningen, u zit hier dicht bij de dorpskern en het is een geschikte wijk voor kinderen.

De woning zelf zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen, stijlen en groottes. Zo zijn er rijwoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen verkrijgbaar. De architecturen bestaan hier uit een mix van zowel eigentijdse kenmerken als traditionele sferen. Hierdoor ontstaat er een heerlijk dorps karakter waar u rustig kunt wonen. Dit in combinatie met het groen in de wijk maakt het een schitterende woonwijk. Een ander leuk voordeel hier zijn de tuinen die bij de woningen liggen. Hier kunt u in de zomermaanden tot rust komen, de kinderen kunnen er spelen en u kunt een BBQ met vrienden en familie doen. Wilt u dit op een groen gazon doen? Dan is dat mogelijk door graszoden te kopen. Deze vindt u binnen onze webshop.

Een huis kopen in Sint-Oedenrode centrum

Sint-Oedenrode kent een geschiedenis dat ver teruggaat in de tijd. Daarom staat dit dorp ook vol met schitterende panden, oude rijksmonumenten, imposante kerken en leuke parken. Dit maakt Sint-Oedenrode een dorp waar iedereen wel een woning wilt kopen. Naast dat is dit dorp ook redelijk groot. Hierdoor zijn er vele voorzieningen te vinden waar u terechtkunt gedurende de dag.

Heeft u een woning op het oog in de binnenstad Sint-Oedenrode? Dan komt u terecht op zowel een prachtige als unieke locatie. Wanneer u wakker wordt kunt u een heerlijke wandeling maken door het centrum. De middag is uitstekend voor een heerlijk drankje op een terras bij de Sint-Martinuskerk. Tijdens de avonduren komt u tot rust in uw eigen woning. Wilt u de dag afsluiten in uw tuin? Wilt u hier een groen gazon hebben? Wacht dan niet langer. Binnen onze webshop kunt u graszoden kopen. Vervolgens komen we ze snel langsbrengen zodat u snel een groene tuin heeft.

Klantervaringen in sint-oedenrode

Klantervaring van Vincent uit Sint Philipsland

“Snelle levering en geweldige service”

Op donderdag besteld en op vrijdag geleverd! Verder word je tijdens de bestelling goed op de hoogte gehouden van de levering. En tenslotte uiteraard een perfect gazon met mooi stevig gras. Een aanrader voor iedereen!

Vincent - Sint Philipsland - 2020-05-27
Klantervaring van John uit St. Geertruid

“Netjes en snel geleverd.”

Snelle en eenvoudige bestelmogelijkheid. Snel en correct afgeleverd. Grasmatten zien er goed uit.

John - St. Geertruid - 2020-04-08

Graszoden bezorgen sint-oedenrode

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in sint-oedenrode en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor sint-oedenrode

Veelgestelde vragen in sint-oedenrode

Hoe snel kunnen graszoden in sint-oedenrode geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar sint-oedenrode?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.