Graszoden kopen in sint anthonis

De gemeente Sint Anthonis maakt onderdeel uit van het Land van Cuijk.

Op 1 januari 2022 zal de gemeente Sint Anthonis echter als zodanig worden opgeheven. Vanaf die datum zal Sint Anthonis officieel deel uitmaken van de gemeente Land van Cuijk. Met een inwonertal van bijna 11.700 in het jaar 2020 en een oppervlakte van bijna 99 vierkante kilometer is Sint Anthonis echt een gemeente van formaat.

Wilt u zich inwoner van de Sint Anthonis kunnen noemen, dan zult u op het gebied van een woning kopen, moeten kiezen voor een bestaand huis. Als uw voorkeur uitgaat naar een nieuwbouwwoning, dan kunt u niet ver van Sint Anthonis terecht in Boxmeer.

Graszoden kopen in Boxmeer

Als u hier een huis en graszoden gaat kopen, komt u op een unieke plek te wonen en zult u door natuur omringd worden. U zult hier op een ontspannen manier kunnen wonen en leven.  Na een drukke werkdag kunt u genieten van het prachtige uitzicht, de dijken en het bos.

Voor het kiezen van uw ideale woning heeft u de mogelijkheid om de volgende woningtypen te kopen:

 • villa
 • tweekapper
 • vrijstaande woning
 • patiobungalow

De parkachtige setting vraagt bijna om eenzelfde vormgeving van uw tuin.

Met het kopen van graszoden geeft u hier al uiting aan. De graszoden kunt u zelf leggen en naar wens aanvullen met beplanting, accessoires, tuinbeelden en dergelijke. Als u de graszoden verder voorziet van ledverlichting vergroot u de duurzaamheid en draagt u bij aan het behoud van het milieu. 

Duurzaamheid

Een woning verduurzamen kan bewerkelijk zijn als u een bestaande woning heeft. 

Voor een nieuw te kopen huis is daar echter geen sprake van. Als bij de planning alles al goed in kaart wordt gebracht, komt u na de oplevering direct in een duurzaam huis terecht. Het realiseren van verduurzaming kan onder meer door het kopen van zonnepanelen.  Hiermee wekt u uw eigen energie op en verlaagt u de maandelijkse kosten voor energie.

Koopt u daarnaast ook een elektrische kookplaat en voorziet u uw vloeren van vloerverwarming, dan zet u belangrijke stappen. Een warmtepomp is in deze fase ook aan te raden.  Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van gasgebruik in uw huis en voorkomt u een verbouwing in de toekomst. Uw rust hoeft dus niet verstoord te worden door verbouwingen die moeten worden doorgevoerd voor het bereiken van een duurzaam huis.

Een nieuw huis brengt echter nog meer voordelen met zich mee.  Zo heeft u de eerste jaren nagenoeg geen onderhoud aan uw woning en kunt u uw vrije tijd naar eigen keuze invullen. Als u uw tuin voorziet van graszoden, heeft u ook naar uw tuin maar weinig omkijken en kunt u plannen maken voor de invulling van uw vrije tijd.

Bezienswaardigheden

In Boxmeer kunt u terecht voor diverse culturele bezichtigingen. Zo zijn er in Boxmeer meerdere monumenten, namelijk:

 • rijksmonumenten
 • oorlogsmonumenten
 • gemeentelijke monumenten

Ook vindt u in Boxmeer diverse objecten, sculpturen en beelden. Voor een uitje met het hele gezin kunt u ook terecht in het iets verder gelegen Zoo Parc Overloon en het Oorlogsmuseum Overloon. Wonen in Noord-Brabant biedt u op veel gebieden mogelijkheden als het gaat om het invullen van uw vrije tijd.

Klantervaringen in sint anthonis

Klantervaring van Wim van dijk uit Katwijk aan Zee

“Top kwaliteit ”

Volgens afspraak, top kwaliteit en netjes geleverd. Ondanks alle vooroordelen van het online kopen moet ik zeggen dat deze aankoop het aanbeveling waard is. Webshop is zeer gebruiksvriendelijk.

Wim van dijk - Katwijk aan Zee - 2020-06-18
Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12

Graszoden bezorgen sint anthonis

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in sint anthonis en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor sint anthonis

Veelgestelde vragen in sint anthonis

Hoe snel kunnen graszoden in sint anthonis geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar sint anthonis?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.