Graszoden kopen in Scheemda

Bent u woonachtig in Scheemda en heeft u uw oog laten vallen op een schitterende woning in Blauwestad?

Op het moment dat uw droomhuis is gerealiseerd, kunt u zich de trotse eigenaar noemen van een nieuwbouwwoning nabij Scheemda gelegen in de provincie Groningen.

Tuin voorzien van graszoden

Na de oplevering van uw huis dient er nog veel werk te worden verzet. 

Om zo snel mogelijk ingeburgerd te raken in de nieuwe woonomgeving nabij het Oldambtmeer kunt u bij ons graszoden kopen. Hierdoor heeft uw tuin direct een verzorgde uitstraling en kunt u de woonomgeving verkennen in de gemeente Oldambt, waarin Scheemda en Meerland gelegen zijn.

Blauwestad Het Park

Als u heeft gekozen voor een statige, klassieke woning, gelegen aan de zuidkant van het water, dan kunt u voor uw voortuin graszoden kopen. Zo wordt uw tuin een verlengde van de typerende boompartijen en de lange grasbanen die Blauwestad Het Park kenmerken. 

Blauwestad Het Riet

Toch liever wonen op een eilandengroep? Blauwestad Het Reit kenmerkt zich door de brede bermen en smalle wegen. U ervaart hier een ultieme sfeer door het riet en de brugverbindingen die de oostkant van het Oldambtmeer typeren.

De woningen in Het Riet hebben allen een moderne, natuurlijke uitstraling. Een unieke en sfeervolle plek om te mogen wonen.

Meerland

Ontstaan na inpoldering van het Huningameer is Meerland onderdeel van het Blauwestad-project. In 2005 is Blauwestad officieel als plaatsnaam erkend en hoewel het bewonersaantal momenteel nog geen 850 bewoners telt, is het aantal inwoners groeiende. 

Met het prachtige Oldambtmeer als uitgangspunt voor heerlijke tochten op het water wordt het landelijk wonen volop genieten.

Voor uw woning nabij het veengebied Scheemda is het kopen van graszoden een goede investering. De waterrijke grond leent zich uitstekend voor het leggen van graszoden die u bij ons kunt komen halen of die wij aan u kunnen bezorgen. 

Oldambtmeer

Wilt u graszoden kopen voor uw woning in de omgeving van Scheemda dan kunnen wij de graszoden voor u regelen. Voor het moment van oplevering van uw woning kunt u alvast gaan genieten van Strand Zuid in Blauwestad. 

Hierdoor kunt sfeer gaan proeven en ook zorgen voor de innerlijke mens. Voor een hapje en drankje kunt u terecht bij restaurant De Jongens van Van Zanten. 

Neem de tijd om het Oldambtmeer te ontdekken. 

Dit kunstmatig aangelegde meer meet ruim 800 hectare en is het pareltje van Oldambt. Naast het Oldambtmeer heeft men ook nieuwe natuur weten aan te leggen met een oppervlakte van maar liefst 350 hectare. 

Hierdoor is het mogelijk om veel recreatiefaciliteiten aan te bieden en nieuwbouwwoningen te realiseren. 

Alleen de aanleg van het natuurgebied legt geen zoden aan de dijk. Die graszoden kunt u echter wel aanleggen in uw nieuwe tuin.

De dijken rondom het meer lenen zich uitstekend voor een fietstocht. Met een afstand van 25 kilometer staat dat garant voor een heerlijke tocht. Dit kunt u uiteraard ook wandelend afleggen.

Provincie Groningen

Graszoden kopen in Scheemda en omstreken scheelt u een hoop tijd, waardoor u zich kunt verdiepen in het kopen van een zeilboot. Zo kunt u de jachthavens Midwolda en Reiderhaven al varende een bezoekje brengen. Hiermee wordt uw eigen woning in project Blauwestad steeds meer realiteit en geniet u optimaal van de voorpret.

Klantervaringen in Scheemda

Klantervaring van Cilia uit Westerlee

“Mooi en groen gras”

Super blij met het gras!

Cilia - Westerlee - 2020-04-21
Klantervaring van Aniek uit Midwolda

“Kwalitatief goede graszoden ”

Bestelling werd netjes op tijd afgeleverd. De zoden zijn van goede kwaliteit.

Aniek - Midwolda - 2020-03-28

Graszoden bezorgen Scheemda

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Scheemda en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Scheemda

Veelgestelde vragen in Scheemda

Hoe snel kunnen graszoden in Scheemda geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Scheemda?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.