Graszoden kopen in Sassenheim

Wilt u uw tuin opknappen of bent u onlangs verhuisd en wilt u uw gazon naar uw eigen smaak maken? Wij helpen u daar graag bij. Wij leveren en leggen graszoden in Sassenheim. Wist u dat wij al vaste klanten hebben in Sassenheim in de wijken Elsgeest en Klinkenberg? Wilt u daar één van zijn? Dan kunt u met ons contact opnemen. Meer informatie vindt u onderaan deze pagina. Als u naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken.

Nieuwbouwwijken in Sassenheim

Sassenheim is een ideale plek om te wonen: dichtbij grote steden als Leiden en Amsterdam, maar wel in een groene en rustige omgeving. Er staan nog meer groene nieuwbouwwijken op de planning om gebouwd te worden.

Park Overteylingen

Één van die groene nieuwbouwwijken is Park Overteylingen aan de noordkant van Sassenheim. Alle woningen worden gebouwd met een duurzaam ontwerp, waardoor u zonder zorgen naar uw toekomst kunt uitkijken. De tuinen zijn ruim ingedeeld en bieden mogelijkheden om het naar eigen smaak in te richten. Heeft u al een paar ideeën voor uw gazon? Wat leuk! Wij kijken graag met u mee en bezorgen graszoden in Sassenheim.

Plan Bloementuin

Rondom de Narcissenlaan en Parklaan wordt binnenkort gestart aan een nieuw plan voor het bouwen van woningen. Het plan wordt Bloementuin genoemd en uit de naam kunnen wij al afleiden dat deze wijk een nieuwbouwwijk wordt met het oog op de natuur. Bloementuin wordt ook gekenmerkt door een rustige omgeving met veel water. Ook in deze wijk staat duurzaamheid centraal. Het wordt heerlijk genieten in nieuwbouwwijk Bloementuin, dat is een ding dat zeker is.

Natuur in Sassenheim

De Keukenhof

Wonen in Sassenheim betekent wonen in een kleurrijke en geurige omgeving met als hoogtepunt De Keukenhof. De Keukenhof is een botanische tuin in Lisse, op fietsafstand van Sassenheim. Eén keer per jaar opent De Keukenhof acht weken haar deuren om bezoekers van over heel de wereld te verwelkomen. Het doel van de botanisch tuin is om te laten zien wat de sierteelt allemaal te bieden heeft.

Kagerplassen

Vlakbij Sassenheim vindt u de Kagerplassen: een waar zeilparadijs. Midden in deze plassen liggen een aantal eilanden, wat erg geschikt is om te zonnebaden of te ontspannen. Twee van deze eilanden, Lakerpolder en de Kogjespolder, zijn onderdeel van Staatsbosbeheer. Vooral in het voorjaar zijn de eilanden schitterend. Er groeien fleurige dotterbloemen en u kunt de bruine kiekendief zien nestelen in het riet. Kortom: iets wat u zeker niet wilt missen!

Klantervaringen in Sassenheim

Klantervaring van Joyce uit Sassenheim

“Mooie goede kwaliteit graszoden”

Hele mooie en goede kwaliteit graszoden en dankzij de meegestuurde tips via de email ook makkelijk te leggen. Ook het bestellen ging simpel via de website en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de levering zal plaatsvinden.

Joyce - Sassenheim - 2020-07-09
Klantervaring van Ruud de leeuw uit Lisse

“Kwaliteitsgras voor een goede prijs.”

Goede graszoden en perfect volgens afspraak geleverd.

Ruud de leeuw - Lisse - 2020-03-04

Graszoden bezorgen Sassenheim

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Sassenheim en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Sassenheim

Veelgestelde vragen in Sassenheim

Hoe snel kunnen graszoden in Sassenheim geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Sassenheim?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.