Graszoden kopen in s-Gravenzande

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u uw tuin opknappen en omtoveren tot wat u in gedachten heeft? Een leuk project voor u, maar ook voor ons. Wij helpen u namelijk graag bij het maken van alle keuzes. Wij hebben al meerdere klanten in ’s Gravenzande geholpen,  bijvoorbeeld uit de wijken Vreelande, Zandevelt, Edelstenenwijk en Nieuw Vaart. Woont u ook in ’s Gravenzande? U kunt contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.

Nieuwbouwwijken in ’s Gravenzande

Nieuwbouwwijk Aan de Nieuwe Vaart

Binnenkort komt naast de Nieuwe Vaart een unieke buurt met ongeveer 38 woningen. De locatie is ideaal, omdat de woningen tussen een watergang en een ecologische zone staan. De woningen zijn omringd door de natuur. De tuinen zijn op een manier ingericht dat wanneer u naar buiten kijkt, u altijd zicht heeft op de buitenlucht. Hierdoor ervaart u een fijn gevoel van vrijheid. Wilt u uw tuin maken tot een ontspannen plek? Wij helpen u graag!

Nieuwbouwwijk Zand en Honing

Binnenkort komt er een kindvriendelijke buurt naast de ecologische zone. De woningen zijn onderdeel van Project Rijnvaart een langgerekt en groen gebied tussen ’s Gravenzande en Naaldwijk. Hier wordt een nieuwe watergang en groene zone aangelegd waar u zich heerlijk in de natuur kunt wanen, bijvoorbeeld tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen. Ook ligt het recreatiegebied Prinsenbos om de hoek waar u ook de hort op kunt. Een ideale locatie om te wonen, dat is een ding wat zeker is!

Natuur rondom ’s Gravenzande

Natuurgebied Het Staelduinse Bos

Natuurgebied Het Staelduinse Bos is ongeveer 95 hectare groot in het Westland tussen Hoek van Holland en Maasdijk en is een beschermd gebied. U kunt veel doen in natuurgebied ’t Staelduinse Bos: fietsen, wandelen, excursies, natuur bekijken en dieren spotten. De wandelroutes zijn rolstoelvriendelijk. Ook kunt u in de geschiedenis van Nederland duiken. Er zijn meerdere bunkers uit de Tweede Wereldoorlog die u kunt bezoeken.

Duingebied De Banken

Vlakbij ’s Gravenzande, tussen Monster en Hoek van Holland, vindt u het duingebied De Banken. Het is het smalste deel van de duinen van het Hoogheemraadschap van Delfland. Het gebied heeft zijn naam ‘De Banken’ te danken aan de twee laaggelegen natte duinvalleien bij ’s Gravenzande. Het natuurgebied kent veel verschillende flora en fauna: paddenstoelen, rugstreeppadden, zandhagedissen, verschillende broedvogels en planten. In De Banken kunt u heerlijk uitwaaien tijdens de herfst en winter of lekker genieten van het zonnetje in de lente en zomer. Kortom: een fijne plek!

Klantervaringen in s-Gravenzande

Klantervaring van Eline uit S gravendeel

“Zeer tevreden, zeker aan te bevelen”

Wij zijn zeer tevreden met de graszoden van graszodenkopen.nl. De levering was erg snel en ze werden keurig verpakt, op een pallet geleverd. Een paar jaar geleden hebben we bij de plaatselijke tuinwinkel graszoden gekocht. Daar waren we totaal niet tevreden over. De graszoden (schaduwgras) van graszodenkopen.nl voelden kwalitatief veel beter aan. We hebben ze kunnen leggen zonder dat er scheuren in kwamen. Inmiddels 5 dagen verder en het gras ziet er nog steeds mooi uit. Wat wij ook erg fijn vonden was dat er een duidelijk boekje bij zit met de uitleg over hoe je het gras moet onderhouden.

Eline - S gravendeel - 2019-09-25
Klantervaring van Eva  uit Waspik

“Super graszoden!”

Hele mooie kwaliteit zoden, goed legbaar. Ook niks aan te merken op bezorging. Goede service!

Eva - Waspik - 2020-03-16

Graszoden bezorgen s-Gravenzande

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in s-Gravenzande en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor s-Gravenzande

Veelgestelde vragen in s-Gravenzande

Hoe snel kunnen graszoden in s-Gravenzande geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar s-Gravenzande?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.