Graszoden kopen in Roosendaal

Roosendaal is een stad die ligt in het zuidwesten van Noord-Brabant. Vroeger vervulde de stad een grote logistieke functie en tegenwoordig is het nog steeds het laatste treinstation op het Nederlandse grondgebied vlak voor de grens met België.

Graszoden Roosendaal

Wilt u graszoden kopen in Roosendaal? Dat kan bij ons gemakkelijk online. Ook leveren en leggen wij graag uw gras aan. Wij hebben al ruime ervaring met graszoden leggen in de wijken Langdonk, Heerle en Tolberg. Als u in een andere wijk in Roosendaal woont, is dat natuurlijk geen probleem. Mocht u meer interesse hebben in de mogelijkheden, dan leest u daar meer over onderaan deze pagina.

Nieuwbouwprojecten Roosendaal

Project Ambachtshoven

Project Ambachtshoven in Roosendaal is een uniek nieuwbouwproject in een groene omgeving. Het bestaat uit 11 appartementen, 4 tweekappers en 29 eengezinswoningen. Alle woningen worden zonder gasaansluiting opgeleverd en worden, net als de appartementen, duurzaam gerealiseerd. De wijk ligt vlakbij het centrum én het station. Alle huizen hebben een ruime tuin en sommige ook met een terras. Met zoveel ruimte in de tuin is er genoeg plek om zelfs een grasveldje neer te leggen door middel van graszoden.

Roosdregt

In de wijk Roosdregt worden 16 stadswoningen gebouwd. De woningen hebben diepe achtertuinen die naar eigen stijl in te richten zijn. Ook worden in er in dezelfde wijk vijf patiowoningen gebouwd. Vanuit patiowoningen is er vanuit de slaapkamer en de woonkamer toegang tot de tuin. Zowel de stadswoningen als de patio’s zijn energiezuinig en hebben zonnepanelen op het dak.

Huizen met een groen karakter in De Beekblokken

De huizen van De Beekblokken hebben een groen karakter: binnen een paar stappen staan bewoners in de ecologische verbindingszone. Deze verbindingszone wordt ook wel ‘de groene ader van de Stadsoevers’ genoemd en combineert de natuur en recreëren met wonen.

De natuur van Roosendaal

Natuurmonument Landgoed Visdonk

Op zo’n tien minuten rijden van Roosendaal ligt Langoed Visdonk. Landgoed Visdonk is een natuurmonument ontstaan in de zeventiende eeuw. Er lopen diverse wandelroutes door het landgoed, maar het is ook mogelijk om te mountainbiken en paardrijden door het natuurgebied. Ook is het nuttigen van een lekker kopje thee of koffie mogelijk op het landgoed, er zijn namelijk twee horecagelegenheden op het terrein.

Wouwse Plantage

Op de Wouwse Plantage heerst een gevoel van rust. Het natuurgebied ligt op een zandrug van 900 hectare groot. Het is één van de belangrijkste broedgebieden in Nederland voor onder andere de nachtzwaluw en de zwarte specht. Er liggen drie wandelroutes door de Wouwse Plantage. Het gebied is vrij te bewandelen, maar op verschillende woensdagen in juli en augustus worden er rondleidingen gegeven door een gids.

Klantervaringen in Roosendaal

Klantervaring van Tilly van arendonk uit Roosendaal

“Makkelijk, snel, kwalitatief goed”

Ze komen hun afspraken na. Mailtjes zijn duidelijk en behulpzaam. Op het moment dat wij graszoden bestelde was het erg warm, het mailtje met tips was duidelijk en heeft goed geholpen. Gras is gemakkelijk te leggen en ziet er prachtig uit!

Tilly van arendonk - Roosendaal - 2020-05-24
Klantervaring van Heidi uit Roosendaal

“Top ”

Mooie graszoden snelle levering raad dit bedrijf zeker aan !!!!

Heidi - Roosendaal - 2020-05-22

Graszoden bezorgen Roosendaal

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Roosendaal en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Roosendaal

Veelgestelde vragen in Roosendaal

Hoe snel kunnen graszoden in Roosendaal geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Roosendaal?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.