Graszoden kopen in Roermond

Woont u in het Limburgse Roermond en heeft u een tuin, terras, voetbalveldje of andere locatie dat u graag wilt voorzien van graszoden? Wij bieden een gemakkelijke en betrouwbare oplossing. Wij leveren en leggen graszoden in Roermond op maat en hebben een grote voorraad tot onze beschikking. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de plaatselijke tuincentra. Zo bent u ervan verzekerd dat u het gewenste oppervlakte van gras kunt voorzien en het professioneel gelegd wordt.

Hofpark Swalmen

Genoeg gehad van de stedelijke drukte en even helemaal de natuur in? Dan is Hofpark Swalmen bij uitstek de ideale locatie. Het Hofpark ligt tussen Roermond en Venlo in, maar behoort sinds 2007 tot de gemeente Roermond. Het Hofpark bestaat uit een tuin en het Museum van het rijke Roomsche leeven. Binnen de aangegeven openingstijden kunt u bij beide een kijkje nemen en alle soorten groen in u opnemen. De tuin heeft, naast de vele graszoden, ook Esdoorns, Lelies en honderden rozen. Ook komt u veel beelden tegen van Zimbabwaanse kunstenaars. Een ware ervaring dus voor de groenliefhebber en een must see als u in de buurt bent.

Natuurgebied de Zuidplas

In de meeste natuurgebieden in Roermond liggen prachtige rivieren rivieren. In de Zuidplas in Roermond is dit niet anders. Het gebied is voorzien van ruig graslandschap, stromende rivieren en natuurrijke vergezichten. Vooral aan de oever is er van alles te doen. Er zijn verscheidene fietsroutes uitgestippeld en lokale boeren bedrijven hier hun ambacht. Dit alles vergezeld door geluiden van unieke vogels, waterrecreatie en grote groepen eenden. Puur natuur; iets waar de provincie Limburg om bekend staat.

Appartementen Frans Douvenstraat Roermond

Deze innoverende stad besteedt een hoop zorg aan woonprojecten. Het nieuwbouwproject van appartementen aan de Frans Douvenstraat is nog in voorbereiding, maar er is al bekendgemaakt dat er een viertal woonplekken beschikbaar komt. De straat heeft een rijke geschiedenis, van een penitentiaire inrichting tot aan een gereformeerd ziekenhuis. Het bouwen van de huizen is nog in de beginfase, maar met het ontwerpen van een tuin kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Heeft u al eens gedacht over het laten aanleggen van een gazon? Voor zowel spelende kinderen als voor de pure, frisse uitstaling is dit een ideale oplossing. Ook in het onderhoud zijn graszoden zeer gemakkelijk. U hoeft alleen nog maar de grasmaaier onder het stof vandaan te halen.

Shoppen in Roermond

Bent u woonachtig in Roermond of komt u een dagje buurten in deze stad? De winkelgelegenheden in Roermond laten u niet in de steek. De binnenstad heeft een aantal markten en ook rondom Roermond zijn verschillende woonboulevards. Nieuw en voorzien van ruime parkeerplaatsen. Uiteraard wordt het stadse karakter doorbroken door gazons met veel groen en graszoden.

Klantervaringen in Roermond

Klantervaring van Ivo uit Reuver

“Uitstekend!”

Mooi op afgesproken dag en tijdstip de graszoden ontvangen. Graszoden waren van prima kwaliteit en na bijna een week al mooi aan het aangroeien.

Ivo - Reuver - 2020-07-15
Klantervaring van Björn uit Guttecoven

“Geleverd zoals gevraagd en een goed kwaliteit.”

De graszoden besteld op zondag en in de planning aangegeven op vrijdag te leveren. Dit is ook volgens die planning verlopen en ook is het gras en de teelaarde van goede kwaliteit.

Björn - Guttecoven - 2020-06-17

Graszoden bezorgen Roermond

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Roermond en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Roermond

Veelgestelde vragen in Roermond

Hoe snel kunnen graszoden in Roermond geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Roermond?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.